Met de iPhone 4S is het Apple weer gelukt - Artikelpost

Met de iPhone 4S is het Apple weer gelukt

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1724 | Aantal woorden: 349 | Datum: | 0 commentaar

Wat was er destijds nog te verbeteren aan de meest recente iPhone? Okee, er waren problemen met de antenne en sommige gesprekken vielen weg. Dat kan nu eenmaal gebeuren als je er niet mee om weet te gaan! We maken maar een grapje, natuurlijk heeft Apple goed opgelet en gelijk gezorgd dat deze problemen niet langer aan de orde zijn met de iPhone 4S. En zo is er nog wel meer wat het jongste Apple paard het snelste van de stal maakt.

Digitale assistent
Behalve het feit dat de telefoon nu een stuk sneller is dan zijn voorganger (namelijk twee keer zo snel, en zo langzaam ging het allemaal al niet), synchroniseer je de boel met het nieuwe iCloud. Al je foto’s, contacten, bestanden en muziek heb je dus allemaal overzichtelijk bij elkaar. Het perfectioneren van de mobiele telefoon wordt nog verder uitgebreid door het spraaksysteem SIRI, waarmee je een digitale assistent in huis haalt. Zeg iets tegen je telefoon, en het ding reageert. Met de antwoorden waar je naar zocht! Een soort KITT van Knight Rider zeg maar, en wie niet weet wat we bedoelen, moet zich nu direct in een hoekje gaan schamen!

Natuurlijk is de lagere prijs ook erg mooi meegenomen. Het is toch even slikken als je de prijzen van Apple producten ziet, en de iPhone 4S lijkt eindelijk eens een uitzondering te zijn. Dus probeer gewoon een keer hoe het is om met een iPhone te leven. Zo erg is het allemaal niet, je moet er zelf het beste van maken! Voor wie van high tech, lage kosten en moderne dingen houdt, is de iPhone 4S wel degelijk de new phone to get! Weet jij veel wanneer de 5 uitkomt?

Over de Auteur

We moesten er een tijdje op wachten, maar Apple heeft eindelijk een nieuwe iPhone uitgebracht. Hoewel, zo nieuw is de KPN iPhone 4S nu ook weer niet. Qua looks dan, want qua technische hoogstandjes is er weer een toptelefoon bij gekomen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[371 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[169 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo