Mobiel internet op je mobiele telefoon - Artikel Post - Artikel Marketing

Mobiel internet op je mobiele telefoon

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: kliq
Gezien: 433 | Aantal woorden: 370 | Datum: Sun, 29 Sep 2013 | 0 commentaar

Vroeger moest je je vrienden bellen via een gewone vaste telefoonlijn om een afspraak te maken voor een partijtje tennis of om uit te gaan. Met een beetje geluk was er op de bovenverdieping ook telefoon, als je de lijn had doorgetrokken, zodat niet de hele familie in de woonkamer zat mee te luisteren. Tegenwoordig heeft zo goed als iedereen een mobiele telefoon zoals een I-Phone of black Berry, en is dus eigenlijk altijd en overal bereikbaar. Of dat laatste nu altijd zo gewenst is laten we hier even in het midden maar feit is wel dat de mobiele telefoon met bijpassend OnlySim of gecombineerd abonnement, niet meer weg te denken is uit onze hedendaagse maatschappij. Maar naast het feit dat bijna iedere Nederlander tegenwoordig een mobieltje heeft, hebben de meeste bellers ook een mobiel internet abonnement afgesloten.

 

Waarom mobiel internetten?

En toegegeven, het aanbod schept hier ook de vraag, want op de huidige toestellen, al dan niet sim Lock vrij, zitten zoveel mogelijkheden voor mobiel surfen dat je haast niet meer anders kan. Denk aan de vele apps die verkrijgbaar zijn voor je mobiel, routeplanners, maar ook de social media zoals Facebook en Twitter zijn nu mobiel toegankelijk, zodat je werkelijk vanuit iedere plaats een foto kunt uploaden om te laten waar je bent en wat je aan het doen bent. En toegegeven, enerzijds zijn wij Nederlanders erg gesteld op onze privacy, maar aan de andere kant houden we ook van het sharen van informatie, alten we graag anderen zien wat we aan het doen zijn. En je kunt op verschillende manieren mobiel het internet op, bijvoorbeeld via een sim only abonnement waarbij je alleen de kosten voor het netwerk betaald maar gebruik maakt van je eigen mobiele telefoon, of bijvoorbeeld via een gecombineerd abonnement waarbij je bij het afsluiten van een abonnement de telefoon er gratis bij kunt krijgen. Over de Auteur

Vergelijk alle goedkope Sim Only abonnementen op Onlysim.net voor de beste prijs en deal. Met Sim Only vergelijken bespaar je geld op je mobiele telefoonkosten.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo