Mobiele telefonie door de afgelopen jaren heen - Artikelpost

Mobiele telefonie door de afgelopen jaren heen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 938 | Aantal woorden: 405 | Datum: | 0 commentaar

 

Gedurende het verleden had je weelderig verscheidene draagbare telefoontjes en deze lijken nauwelijks op de draagbare telefoontjes van nou. Wat mensen hadden een mobiele telefoontoestel en geen mens gaf erom of zij er eentje hadden.

In de jaren negentig kwam ginder plotsklaps vormverandering in toentertijd er veelal reclameadvertentie werd gemaakt. De nog onbekende telefoon werd erg snel populair bij de massa.

De draagbare telefoontjes die destijds in de winkel lagen waren nog niet zo goed als de draagbare telefoontjes van nou. De draagbare telefoontjes waren immens en er zat evenzeer geen internet op.

Nou is dat wel verschillend want momenteel is het zo, hoe groter hoe beter. De draagbare telefoontjes zijn in een paar jaar tijd erg anders geworden. Op het gebied van techniek gaat het enorm aantrekkelijk met de draagbare telefoontjes en er worden iedere 4 weken wel nieuwe dingen uitgevonden.

De nieuwe uitvoeringen schieten uit de grond en de ene telefoon is nog niet te koop en de ander is wederom gepresenteerd door een bekend concern. Smartphone is een beter woord om de draagbare telefoontjes van nou te definiëren. Deze term geeft het al aan, deze telefoontoestel is erg pienter.

Buitengewoon veel verschillende dingen kunnen toegepast worden op dit toestel, onder meer internet, spelletjes spelen, e-mailen en films kijken. De draagbare telefoontjes die momenteel worden uitgebracht zijn tevens sneller dan een dergelijke PC. Eveneens is de grootte van het scherm enorm veranderd want die is een stuk groter geworden.

Het was voorheen aantrekkelijk om een klein scherm op je telefoontoestel zichtbaar te hebben. Deze schermen vandaag zijn ruimschoots groter en bestuurbaar met een hand door middel van een aanraak scherm. Wil je gaarne ook een nieuwe telefoontoestel aanschaffen? Tegenwoordig heb je al een los toestel of een mobiel abonnement voor een schappelijke prijs!

Splinternieuwe draagbare telefoontjes zullen niet altijd beter te zijn dan oude draagbare telefoontjes want vaak zijn ze wel wat breekbaarder. Bij het kopen van een nieuwe mobiele telefoon is het deswege ook begeerlijk om een soort contract te nemen die je telefoontoestel vervangt wanneer deze stuk gaat.Over de Auteur

Hans de Waard, telecom trendwatcher

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo