FB pix Mogelijkheden Vodafone - Artikelpost

Mogelijkheden Vodafone

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1093 | Aantal woorden: 505 | Datum: | 0 commentaar

Alles in 1 glasvezel vergelijken

Alle mogelijkheden van Vodafone

Vodafone is natuurlijk vooral bekend om het mobiele telefoon netwerk. Opgericht in 1984 en actief in verschillende landen in Europa kan je dus wel spreken van één van de grote namen op het gebied van mobiele telefonie. Hoewel in Nederland het netwerk van Vodafone pas in 1995 actief werd is het ook hier één van de bekendste merken.

Televisie en internet van Vodafone

Ondertussen is het ook alweer bijna tien jaar geleden dat Vodafone besloot om klanten meer aan te bieden dan alleen mobiele telefonie. Zo is het ondertussen bij Vodafone ook mogelijk om een abonnement af te sluiten voor televisie, internet en vast bellen. Ook biedt Vodafone hierin de mogelijkheid voor Vodafone als glasvezel leverancier. Bovendien biedt Vodafone, in tegenstelling tot de meeste providers op het gebied van internet, televisie en telefonie, niet vooraf vastgestelde pakketten aan. Via de website is het heel gemakkelijk om per onderdeel te kiezen of je dit als klant wel of niet wil afnemen. Het is dus mogelijk om een hoge internetsnelheid te kiezen bij een relatief laag aantal televisie zenders.

Vodafone glasvezel

 

Vodafone glasvezel biedt een hoge internetsnelheid. Vodafone geeft aan dat dit tot wel 2,5 keer sneller is dan met kabelinternet. Ook gaat het uploaden en het downloaden  van programma’s even snel. In tegenstelling tot kabelinternet waarbij het uploaden vaak langzamer gaat dan downloaden. En ook niet onbelangrijk; voor welke prijs biedt Vodafone glasvezel internet aan? De vanaf prijs is € 32,50 per maand. Maar ook hier zijn verschillende snelheden mogelijk en geldt natuurlijk ook weer, hoe sneller het internet, des te hoger het maandelijkse bedrag. Via de website van Vodafone is het heel makkelijk na te gaan of je woning aangesloten is op een glasvezel verbinding. Door middel van het invoeren van postcode en huisnummer checkt Vodafone de beschikbare internetsnelheden. Bij kabelinternet gaat het om snelheden van 20 Mb, 40 Mb of 80 MB. Bij Vodafone glasvezel is er de keuze tussen 50 Mb, 100 Mb of zelfs 500 Mb. Klik voor de Vodafone glasvezel postcodecheck.

 Over de Auteur

Gratis promotie? Plaats een uniek artikel op Like2Trade.nl
Gepubliceerde artikelen worden gedeeld op meer dan 20 social media accounts! (SEO++)

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo