FB pix Niet altijd het nieuwste model - Artikelpost

Niet altijd het nieuwste model

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1081 | Aantal woorden: 555 | Datum: | 0 commentaar

Natuurlijk is het verleidelijk om het nieuwste van het nieuwste te willen hebben. Is het ook verstandig als het om een mobiele telefoon gaat? Niet altijd het nieuwste model aanschaffen is een optie, zeker wanneer je dit doet uit financieel oogpunt. 

Hoewel de Consumentenbond enige tijd geleden nog liet weten dat het oppassen was met het kopen van refurbished apparatuur en in het bijzonder mobiele telefoons, houdt dit niet in dat alle aanbieders ineens “verkeerd” bezig zijn. De Consumentenbond liet belichtte alleen de extreme gevallen. Dat er meer is dan alleen beunhazen die zich bezighouden met het verkopen van refurbished telefoons bewijs Telefoondiscounter.nl wel. Gecontroleerde apparatuur en alleen wanneer deze goed is bevonden, wordt deze aangeboden via de website. 

Telefoondiscounter.nl weet als geen ander dat het kopen van een iPhone niet voor iedereen vanzelfsprekend is. Je kunt ervoor kiezen om het nieuwste model aan te schaffen, maar dit vergt een hoge investering. Kies je ervoor om een abonnement af te sluiten waarbij je het toestel mee financiert, dan is dit tegenwoordig ook even oppassen. 

Schijfruimte
De vraag is of je inderdaad het nieuwste model nodig hebt. Is het omdat je apps de nieuwste versie nodig hebben? In de meeste gevallen niet. Deze apps werken prima op een iets oudere telefoon, misschien het voorlaatste model. Ook is het niet omdat de schijfruimte te gering zou zijn op een oude telefoon. 

Als het om die schrijfruimte gaat moet je altijd de vraag stellen in hoeverre je op een telefoon een grote hoeveelheid schijfruimte echt nodig hebt. Voor het afsprelen van muziek gebruik je Apple Music of Spotify. Voor het opslaan van fotomateriaal gebruik je iCloud of Dropbox. Kortom, je hoeft dus niet alles op je telefoon meer te bewaren. Een iPhone 6 met 16GB aan schijfruimte zou dus ook prima moeten verstaan. Of wat dacht je van deze iPhone 5S met 16GB aan schijfruimte. Een dergelijk toestel wordt geleverd met USB-kabel en -lader, headset en SIM-tray opener tool. 

Marktplaats
Natuurlijk kun je dit toestel ook via Marktplaats aanschaffen. Dan heb je echter geen garantie van maar liefst twee jaar. 

Kortom, niet altijd het njeuwste model loont als het gaat om de toestellen van Telefoondiscounter.nl. De genoemde bezwaren van de Consumentenbond gaan voor de perfect gecontroleerde toestellen van dit bedrijf niet op. Zo zijn de prijzen gunstiger en worden de toestellen alleen verkocht wanneer deze ook te gebruiken zijn.


 

Over de Auteur

Geen onderwerp is het niet waard om nader belicht te worden. Dit doe ik dan ook graag. Ik schrijf graag over interessante en uitdagende onderwerpen. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo