FB pix Nieuw besturingssysteem op je Blackberry prepaid - Artikelpost

Nieuw besturingssysteem op je Blackberry prepaid

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1295 | Aantal woorden: 332 | Datum: | 0 commentaar

Waar de Blackberry over het algemeen als zeer gebruiksvriendelijk wordt ervaren, is het zo nu en dan tijd om de boel een beetje bij te werken. Dat kan in de vorm van een nieuwe ringtone, achtergrondfoto of hoesje, maar ook door het nieuwste besturingssysteem op je Blackberry prepaid te zetten. En dat heeft zo zijn voor- en nadelen!

Ja, het nieuwe systeem ziet er een stuk beter uit dan de vorige variant. Die was ook wat langzamer, maar misschien hopen we dat in plaats van dat het zo is. De vormgeving ziet er een stuk beter uit, maar is even wennen omdat alles anders is. In elk geval moet je wel dringend op zoek naar je lievelingsdiensten en apps, want die staan allemaal weer in de fabrieksinstellingenstand. En dat is jammer, want er blijken in de fabriek ineens wel heel erg veel instellingen gemaakt te zijn! Overzicht valt een beetje weg, en als je op de goede weg bent, weet je inmiddels niet meer hoeveel stappen er gezet zijn om hier te komen. Probeer het dus nog maar een keertje op de gok!

De nadelen
De telefoon valt ineens uit. Dat deed-ie anders nooit! De camera weigert… zo hoort dat niet! Het internet doet het niet, en daar betalen we juist dik voor! Innovaties zijn tot daar aan toe, maar je moet wel gewoon gebruik kunnen maken van de diensten waar je voor betaalt. We zijn nog steeds niet terug bij de gemakzucht van de vorige instellingen, en deze nieuwe is even wennen. We komen er wel, maar daar gaat tijd overheen. En niets mag nog weigeren!

Over de Auteur

Wie heeft er tegenwoordig nou geen mobiele telefoon? Vaak ben je met een abonnement toch duurder uit dan je wilt. Gelukkig is er altijd nog prepaid! Je betaalt alleen voor wat je gebruikt. Ook bij prepaid mobiel internet!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[88 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo