FB pix Nieuwe mobiel? De mogelijkheden zijn oneindig! - Artikelpost

Nieuwe mobiel? De mogelijkheden zijn oneindig!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1197 | Aantal woorden: 671 | Datum: | 0 commentaar

Als je vroeger, lang geleden, een mobiele telefoon wilde kopen, dan was de keuze waarschijnlijk een stuk gemakkelijker geweest. Nu is de wereld van de mobiele telefonie zo veranderd en uitgebreid, dat het heel lastig kan zijn om een mobiele telefoon te kopen. Waar moet de telefoon aan voldoen en welke extra’s wil je hebben? Lastige vragen waar je wellicht hieronder een antwoord op kunt vinden.

Voordat je een aankoop gaat doen is het in ieder geval handig om voor jezelf na te gaan wat voor mobiele telefoon je wilt hebben. Probeer ook de mobiele telefoon die je wilt kopen te vergelijken met de mobiele telefoon die je al had. Had je eerst nog een oude mobiele telefoon en wil je nu een nieuwe, hippe telefoon? Of juist andersom? Was je dat nieuwe toestel af en wil je juist gewoon weer alleen ‘simpel’ kunnen bellen en sms’en?

Oriënteren

Dat zijn allerlei vragen waarvan het slim is om het eens voor jezelf door te nemen en je uiteraard goed te oriënteren. Er zijn talloze merken die met elkaar concurreren, zowel op telefoongebied als op providergebied om je het ‘voordeligste’ abonnement aan te smeren. Uiteraard is het ook slim om je hierop te oriënteren. Een abonnement of toch misschien dit keer een prepaid toestel? Ook in dit geval is het weer slim om te kijken naar wat voor een mogelijkheid je eerst had bij je huidige toestel.

Als je voor jezelf een duidelijke keuze hebt gemaakt wat voor soort toestel je wilt, dan kun jij je gaan oriënteren op merken. Als we er nu van uitgaan, is het goed mogelijk dat je op zoek bent naar een smartphone. Heel veel mensen hebben een smartphone en het is dan ook leuk en ook vooral handig om ook een smartphone in het bezit te hebben. Wij raden aan om op de website van de Consumentenbond te kijken.

Gemiddelde cijfers
Op deze website van deze organisatie wordt namelijk een uitgebreid overzicht van allerlei mobiele telefoons. Op deze manier kun je zelf kijken welke gemiddelde cijfers voor telefoons worden gegeven en op basis daarvan kun je jouw eigen mobiele telefoon uitzoeken die voor jou het meest geschikt is. Zo is de Samsung Galaxy Note momenteel razend populair.

Op de website van de Consumentenbond krijgt deze smartphone een gemiddeld cijfer van maar liefst een 8,4, maar ook de Samsung Galaxy S4 krijgt hetzelfde cijfer. Grappig om te zien is dat de telefoons van Samsung en HTC bijvoorbeeld veel populairder zijn geworden dan bijvoorbeeld de iPhone, die vroeger wel meer populair was natuurlijk. Belangrijk is dus om je te oriënteren en om ook te gaan vergelijken. Als het goed is kom je uiteindelijk zo bij de juiste, mobiele telefoon terecht om die aan te schaffen.

Over de Auteur

RB Online schrijft informatie over telecom gerelateerde onderwerpen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo