FB pix Nieuwe topper van Sony verschijnt op IFA - Artikelpost

Nieuwe topper van Sony verschijnt op IFA

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1294 | Aantal woorden: 365 | Datum: | 0 commentaar

Aanstaande woensdag houdt Sony Mobile een officiële persconferentie in Berlijn. Een aantal dagen later start de wereldberoemde IFA beurs, waarop de nieuwste gadgets van verschillende fabrikanten te zien zullen zijn.

Dit jaar zal de IFA voor Sony in het teken staan van een aantal nieuwe smartphones in de Xperia-lijn. Eén van die smartphones wordt het nieuwe vlaggenschop van de Japanse gigant. Het gaat hierbij om de Sony Xperia T, die groots zal worden aangekondigd.

Als we de geruchten mogen geloven, dan moet dit het beste toestel tot nu toe van Sony gaan worden. Er wordt al volop gespeculeerd over de specificaties van de smartphone en die liegen er inderdaad niet om.

Wanneer we de specificaties van een smartphone bekijken, dan zijn een aantal zaken voor de meeste mensen van belang. Als eerste kijken we naar de snelheid van het toestel. De Xperia T zal worden voorzien van een 1.5 GHz snelle dual-core processor. Daarnaast zal hij voorzien zijn van 1GB RAM geheugen. Daarnaast kom je al snel uit bij de digitale camera. De camera van dit toestel telt maar liefst 13 megapixels.

Wat direct op valt aan een smartphone is uiteraard het display. Dat van de nieuwe smartphone van Sony zal 4.6 inch groot zijn. De techniek achter het display is van uitstekende kwaliteit en wordt ondersteunt door de Sony Bravia Mobile Engine. Deze techniek werd door Sony Ericsson voor het eerst in 2011 toegepast, maar is in de tussentijd nog eens enorm verbeterd.

Een prima smartphone dus met zeer vooruitstrevende specificaties. Wanneer we het toestel in Nederland kunnen verwachten is nog niet helemaal duidelijk, maar de verwachting is dat hij in september al verkrijgbaar zo moeten zijn. De prijs zal ergens rond de 400 euro zijn. Waarschijnlijk zal het toestel zowel bij providers als webwinkels te verkrijgen zijn en dus niet exclusief worden toegewezen!Over de Auteur

Wesley Plugers is een blogger die graag over smartphones en telecom schrijft. Hij is eigenaar van GSMpedia.nl en schrijft regelmatig het laatste nieuws!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo