Nokia Lumia 610: budget Windows Phone - Artikel Post - Artikel Marketing

Nokia Lumia 610: budget Windows Phone

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: GSMblog
Gezien: 580 | Aantal woorden: 317 | Datum: Sun, 26 Feb 2012 | 0 commentaar

nokia lumia 610 foto

Uit cijfers is gebleken dat Nokia in 2011 uitgegroeid is tot de grootste fabrikant van Windows Phone toestellen. Het besturingssysteem van Microsoft was tot op heden voorbehouden aan toestellen met goede specificaties die dus ook een vrij hoge aanschaffingsprijs hebben. Microsoft en Nokia hebben laten weten daar verandering in te brengen door goedkopere toestellen met Windows Phone uit te brengen.

Een van die mobiele telefoons moet de Nokia Lumia 610 gaan worden. Dit GSM toestel is al verschillende keren op het internet uitgelekt, maar nu is er ook een eerste echte afbeelding van de mobiele telefoon verschenen. We zien een vrij eenvoudig vormgegeven toestel met afgeronde hoeken. De Nokia Lumia 610 zal tenminste in 4 frisse kleuren verschijnen. 

Over de specificaties van de Nokia Lumia 610 is nog niet veel te vertellen. Het schijnt dat de GSM een 3.2 inch groot display krijgt en een camera voor foto's van 3 megapixels. Het RAM geheugen is 256 MB groot, het minimum voor smartphones met het Windows Phone Tango besturingssysteem. De Nokia Lumia 610 moet straks vanaf 175 euro te koop zijn waarmee het de goedkoopste WP telefoon ter wereld wordt.

Wat zal Nokia ons nog meer brengen tijdens het aankomende Mobile World Congress? Er wordt in ieder geval een Internationale versie van de Nokia Lumia 900 verwacht, misschien blijft het nummer gelijk, misschien wordt het de 910. Verder staan er ook nog een aantal toestellen uit de goedkope Asha serie op de lijst om onthuld te worden.Over de Auteur

GSMblog schrijft over allerlei zaken die met mobiele telefoons te maken hebben. Het kan gaan over toestellen, maar ook over besturingssystemen of applicaties.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo