Nokia Lumia 925 beste Windows Phone ooit - Artikel Post - Artikel Marketing

Nokia Lumia 925 beste Windows Phone ooit

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: GSMblog
Gezien: 500 | Aantal woorden: 417 | Datum: Fri, 28 Jun 2013 | 0 commentaar

Sinds ongeveer anderhalf jaar maakt Nokia mobiele telefoons met het Windows Phone besturingssysteem die onder de noemer Lumia vallen. Deze smartphones worden natuurlijk steeds beter en onlangs werd het nieuwste lid van de Lumia serie gepresenteerd: De Nokia Lumia 925.

Volgens het Finse GSM bedrijf is de Nokia Lumia 925 de beste smartphone met Windows Phone 8 tot nu toe. Dat is natuurlijk niet gek, het is logisch dat zij dat over hun laatste toestel zeggen.

Maar is de Nokia Lumia 925 ook werkelijk zo goed? Als we naar de lijst met specificaties kijken, dan valt een aantal eigenschappen wel op. Het display is met 4.5 inch een stukje groter dan veel van de andere Lumia toestellen. De resolutie van het scherm is 1280 x 768 pixels. Daarnaast is de camera onder handen genomen en valt ook een wijziging aan het ontwerp enorm op.

Waar de vorige Lumia modellen nog veelal gemaakt waren van Plastic, is voor de Nokia Lumia 925 ook metaal gebruikt. De GSM heeft een aluminium frame met een plastic achterkant. Daardoor voelt het toestel nog steeds solide aan, maar is het wel een stukje dunner en vooral lichter geworden dan zijn voorganger.

Zoals gezegd is ook de camera van de Nokia Lumia 925 flink verbeterd. Deze heeft Optical Image Stabilization waardoor het trillen van je handen tijdens het fotograferen heel mooi opgevangen wordt. De Exposure is daardoor langer en dit in samenwerking met de grote lens zorgt ervoor dat je ook in het donker zeer goede foto's kunt maken.

Het besturingssysteem is Windows Phone 8 en dit komt heel goed tot zijn recht op het nieuwe AMOLED scherm van de Nokia Lumia 925. Dit scherm geeft zwart heel diep weer en in de interface van WP8 is veel gebruik gemaakt van zwart.

Dit alles zorgt ervoor dat de Nokia Lumia 925 werkelijk de beste Windows Phone tot nu toe, de GSM ligt vanaf 1 juli overal in de winkels en is het perfecte toestel voor iemand die op zoek is naar een toestel dat: perfect kan fotograferen en een stijlvol uiterlijk heeft.Over de Auteur

GSMblog brengt je op de hoogte van al het laatste gsm nieuws.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo