Nokia werkt aan Windows Phone 8 toestellen - Artikel Post - Artikel Marketing

Nokia werkt aan Windows Phone 8 toestellen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: wplugers
Gezien: 435 | Aantal woorden: 355 | Datum: Thu, 12 Jul 2012 | 0 commentaar

Nokia en Microsoft werken al sinds het jaar 2010 samen aan nieuwe smartphones. Mede hierdoor zijn beide fabrikanten weer in de lift gekomen als het gaat om de verkoop aantallen in de telecombranche. Inmiddels zijn er vier verschillende smartphones op de markt gebracht die allen voorzien zijn van Microsoft's Windows Phone 7.5. 

Met de komst van Windows Phone 8 had Nokia een vervelende medeling voor de huidige Lumia-smartphone bezitters. Deze krijgen namelijk geen update naar de nieuw software, wel wordt er aan die gebruikers gedacht en komt er een soort tweede variant genaamd Windows Phone 7.8. Deze variant van het besturingssysteem moet wel heel erg dicht in de buurt komen van WP8, maar zou net iets minder te bieden hebben. De reden hiervoor is de achterkant van de software die niet matcht met de huidige opbouw.

Voor diegene die toch graag een Windows Phone 8 smartphone wil komt Nokia uiteraard wel met nieuwe Lumia toestellen. Er wordt nu druk gespeculeerd en de eerste namen vliegen ons al om de oren. Zo werd er deze week gesproken over een mogelijk nieuw top toestel, genaamd Nokia Lumia 1001! Het toestel zou hetzelfde uiterlijk hebben als zijn voorganger, maar van de hardware zou weer een niveau hoger zitten. Zo verwachten we de Pureview camera techniek en zal de processor gegarandeerd een quad-core processor zijn. Er zijn helaas nog weinig specificaties van het toestel bekend, maar Nokia is dus druk bezig met de ontwikkeling van Windows Phone 8 smartphones!

Zou je definitief overstappen naar Windows Phone 8 of ga je toch liever voor Google Android of een iOS smartphone? Ik moet bekennen dat ik de Nokia's wel erg interessant vind en van mening ben dat de Finse fabrikant een zeer sterke comback maakt in de telecombranche! Laten we hopen dat de nieuwe toestellen maar snel komen!Over de Auteur

Wesley Plugers is een blogger die graag over smartphones en telecom schrijft. Hij is eigenaar van GSMpedia.nl en schrijft regelmatig het laatste nieuws!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo