FB pix Nummerbehoud van uw fax was nog nooit zo eenvoudig! - Artikelpost

Nummerbehoud van uw fax was nog nooit zo eenvoudig!

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1307 | Aantal woorden: 605 | Datum: | 0 commentaar

Eenvoud en Nummerbehoud 

Fax via internet

Met de fax per mail service van Axiatel is het mogelijk om eenvoudig faxen te ontvangen en faxen te versturen vanaf een email account of een account op axiatel.com. Het enige wat u nodig hebt is een internetverbinding, dus u kunt faxen vanaf je smart phone, laptop of PC. Toch twijfelen sommige mensen nog om over te stappen van een reguliere faxmachine op de fax via mail, mede doordat men graag het faxnummer wilt behouden en men ertegen op ziet om over te stappen naar een andere operateur. Daarom, maakt Axiatel het makkelijker voor u.

Behoud uw faxnummer

Axiatel biedt u de mogelijkheid om uw faxnummer te behouden. Met Axiatel.com, is het veranderen van operateur terwijl u uw nummer behoudt nog nooit zo eenvoudig geweest ! U hoeft uzelf enkel in te schrijven via de website. Volgens vraagt u het formulier voor nummerbehoud aan en levert u dit ondertekend en ingevuld met bijgevoegd een kopie van de laatste factuur van uw huidige operateur. Binnen een termijn van gemiddeld 2-3 weken is het nummerbehoud voltooid. Tijdens deze periode, blijft uw telefoonnummer en de geassocieerde diensten actief. Uw lijn wordt op geen enkel moment inactief. De kosten voor nummerbehoud bedragen eenmalig 25€.

Voorwaarden nummerbehoud

Indien u uw faxnummer wilt behouden is het belangrijk om te bekijken of het mogelijk is. Zo kan het overhevelen van een nummer leiden tot de opzegging van geassocieerde diensten (zoals een telefoonlijn of ADSL). Indien het nummer uitmaakt van een blok nummers is het belangrijk om te checken of het is toegestaan om het betreffende nummer over te hevelen naar een andere operateur. Heeft u de laatste check gedaan? Neem dan contact op met de klantenservice van Axiatel via het contact formulier op de website www.axiatel.com  of per telefoon 020 890 8152Over de Auteur

Axiatel is een online telecom verkoopportaal dat verscheidene oplossingen biedt: fax per mail, conference call en de virtuele telefooncentrale.  

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo