FB pix Onafgeleid onderweg - Artikelpost

Onafgeleid onderweg

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 2457 | Aantal woorden: 445 | Datum: | 0 commentaar

Het gebruik van een smartphone achter het stuur is in Nederland verboden. Ook al doe je helemaal niets met je smartphone, als je hem in de hand houdt en je wordt betrapt, dan krijg je een fikse bekeuring. Hoewel iedereen dit wel weet, houden veel mensen zich hier niet aan. Vaak zie je in de auto’s bestuurders al dan niet stiekem met hun smartphone in de hand. Dit is niet slim, want het is inmiddels wel duidelijk dat het gebruik van de smartphone achter het stuur kan leiden tot ernstige ongelukken. En het hoeft ook helemaal niet, want je kunt je smartphone ook best veilig achter het stuur gebruiken zonder dat je hem in de hand hoeft te houden. Dit kan met een smartphonehouder. 

De iPhone houder 

De iPhone behoort tot één van de meest gebruikte smartphones van het moment. Een nadeel van de iPhone is dat de werking en aansluitingen van de verschillende onderdelen niet universeel zijn met de overige smartphonemerken die op Android werken. Hetzelfde is dus ook het geval met de smartphonehouder. Ook bij een smartphonehouder zijn er specifieke types voor bepaalde merken en zo heeft de iPhone zijn eigen iPhone houder. In de iPhone houder auto zal je iPhone precies in passen en zul je niet snel last krijgen dat hij eruit valt of helemaal niet past. Hoewel een iPhone houder speciaal voor de iPhone is, hoeft de houder niet speciaal door Appel te zijn geproduceerd. Er zijn vele merken die speciale iPhone houders leveren. 

Toepassingen van de iPhone houder 

De gemakkelijkste en ook mest gebruikte manier om de iPhone lader aan te brengen is via een zuignap aan het raam. Meestal is daar een flexibele stang aan verbonden met de iPhone houder zelf, zodat je zelf de stand van de iPhone houder kunt bepalen en er gemakkelijk bij kunt. Maar er zijn ook vele andere toepassingen om de iPhone houder te installeren, zoals op een bekerhouder, met schroeven aan het dashboard, of met stangen aan de stoel. 

Over de Auteur

Traveller

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[200 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[98 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo