Online met sim only - Artikelpost

Online met sim only

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 804 | Aantal woorden: 683 | Datum: | 0 commentaar

 

Over een sim only abonnement beschikken is voor veel mensen interessant, maar het is slechts één van de vele mogelijkheden die de telecommarkt u vandaag de dag te bieden heeft. Wat bijvoorbeeld wanneer u gebruik wenst te maken van mobiel internet? Vroeger was het op z'n zachtst gezegd ongebruikelijk om met behulp van uw sim only abonnement verbinding te maken tot het wereldwijde web. Tegenwoordig is dat niet langer het geval en bieden heel veel providers hun klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van deze vorm van mobiel internet. U als consument stelt zich dan natuurlijk wel de vraag welk sim only abonnement met internet nu voor u het interessantst is.

Tegenwoordig bieden niet alleen de grote, maar ook al van kleine providers hun klanten de mogelijkheid om gebruik te maken van mobiel internet door middel van een sim only abonnement. Eveneens worden er hier steeds vaker acties en / of aanbiedingen voor georganiseerd. Deze dienen nauwlettend in het oog te worden gehouden wanneer u graag zo voordelig mogelijk wenst in te tekenen op een sim only abonnement met internet.

Simonlymetinternet.nl
De onafhankelijke website Simonlymetinternet.nl is een website die in het leven werd geroepen om mensen te helpen bij het vinden van het voor hun interessantste sim only abonnement met internet. Deze website zorgt voor een duidelijke vergelijking van alle abonnementen en bijhorende prijzen terwijl gebruikers eveneens over de mogelijkheid beschikken om hun persoonlijke mening achter te laten.

Maandelijks aanpasbaar
Een sim only abonnement welke is voorzien van internet beschikt sowieso over een aantal voordelen tegenover de abonnementen die gekoppeld zijn aan de aankoop van een toestel. Bij deze laatste bent u meestal verschillende jaren gebonden aan de provider terwijl dat bij een sim only abonnement met met internet niet zo is. Sterker nog, heel veel providers bieden hun klanten de mogelijkheid om een sim only abonnement af te sluiten welke iedere maand kan worden opgezegd. Op deze manier zit u nooit vast aan bijzonder lange contracten en kunt u maandelijks indien u dat wenst overstappen naar een andere provider.

Toegang internet
Consumenten die er voor kiezen om een sim only abonnement met internet af te sluiten hoeven niet te vrezen dat ze worden opgezadeld met een slechte verbinding, in tegendeel. Kleinere providers zoals BEN en Simyo maken immers gebruik van de netwerken van KPN, Vodafone of T-Mobile. Op deze manier kan een optimale kwaliteit zonder probleem gewaarborgd worden.

Lage tarieven
Het is opvallend dat sim only abonnementen doorgaans over een lagere kostprijs beschikken dan abonnementen in combinatie met een toestel. Providers dienen deze toestellen zelf ook niet aan te kopen waardoor de kostprijs van de abonnementen zeer aanzienlijk kan worden gedrukt. Dit is niet alleen interessant voor de provider, maar ook voor de consument die nood heeft aan een goed, maar voordelig sim only abonnement met internet. Indien u een sim only abonnement wenst af te sluiten is het wel steeds belangrijk om de website van de provider grondig in het oog te houden. Deze zal immers vaak acties en / of aanbiedingen organiseren waardoor u nog meer geld kunt besparen.

Over de Auteur

Netoda
Het online marketingbureau Netoda Internet Marketing B.V. is de beheerder van de website  Simonlymetinternet.nl. Het spreekt voor zich dat Simonlymetinternet.nl niet de enige website is die bij Netoda in beheer is. Een andere website die bijvoorbeeld ongetwijfeld een belletje zal doen rinkelen is NPOC.nl.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[368 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[163 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo