FB pix Op zoek naar de juiste mobiele telefoon - Artikelpost

Op zoek naar de juiste mobiele telefoon

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1094 | Aantal woorden: 467 | Datum: | 0 commentaar

Mobiele telefoons

Er is hedendaags elke zeven dagen wel een andere telefoon te krijgen. De telefoons gaan over de toonbank in alle prijsklasses. De nieuwste aanbieder die het gaat maken is waarschijnlijk Huawei. De features van de telefoons worden iedere keer uitgebreid. De smartphone is een toestel waar we nooit meer omheen kunnen. In de levens van velen is de mobiele telefoon vrijwel niet meer te missen.

Prijzen mobiele telefoons

Door al de features zijn telefoons van hedendaags alleen maar prijziger geworden. Het materiaal is aan de prijs. Wat er voor een telefoon moet worden neergelegd is afhankelijk van verschillende factoren. Bij de iPhone 5s wordt er bijvoorbeeld een behuizing van aluminium gebruikt. De prijs van de telefoon hangt tevens af van wat de mobiele telefoon in petto heeft. De abonnementsprijs is daarnaast belangrijk om de prijs van de mobiele telefoon te bepalen. Een telefoon met een laag abonnement minder goedkoop dan de mobiel met een duurdere abonnementsvorm. 

Beeldscherm van een mobiele telefoon

Een superstrak touchscreen is voor de nieuwe telefoons een vereiste. Met het touchscreen komen de grafische mogelijkheden strakker tentoongesteld op het touchscreen. Het beeldscherm is nu bijna alleen nog maar te benutttigen als touchscreen. De felle kleurtinten van het beeldscherm worden alsmaar kleurrijker.

Wat zijn populaire telefoons?

Al vanaf de eerste generatie is de iPhone één van de meest gewilde telefoons. De laatste jaren is de HTC steeds minder aangeschaft. De iPhone heeft de Samsung Galaxy S als enige concurrentie verkregen. De iPhone generatie heeft al die jaren het grootste percentage van de markt gehad. Het is logisch dat Samsung en iPhone de komende jaren de top twee blijven. De bestverkochte telefoons zijn momenteel de iPhone 5s, 5c en de Samsung Galaxy S4.

Abonnement of prepaid

Met een telefoon zijn meerdere mobiele abonnementen af te sluiten. De telefoon werkt ook met een prepaid kaart. Telefoneren exclusief een mobiele telefoon abonnement kan met een sim only. De minst dure kosten per maand zijn beschikbaar met een losse prepaid simkaart of een sim only. Bij een prepaid simkaart zijn er geen maandelijke prijzen omdat er losse beltegoed kaarten gekocht worden. Je kan de kosten makkelijker in de hand houden. Bij een prepaid is er geen telefoon bij inbegrepen. De smartphone wordt er wel bijgeleverd bij een abonnement met toestel.

 Over de Auteur

Ben op zoek naar een nieuwe mobiele en heb door te letten op de in het artikel genoemde informatie te letten tot een keuze gekomen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo