Opvouwbare Galaxy S8 - Artikelpost

Opvouwbare Galaxy S8

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 315 | Aantal woorden: 400 | Datum: | 0 commentaar

Dat Samsung werkt aan een nieuwe smartphone is zo goed als zeker. Het bedrijf komt ieder jaar met een nieuwe Galaxy in de S serie. De volgende smartphone in deze serie zal de Galaxy S8 zijn. Samsung heeft nog niets vrijgegeven over deze nieuwe smartphone. Samsung zou zelfs met maar liefst vijf nieuwe flagship toestellen op de markt komen. Het gerucht doet nu de ronde dat Samsung mogelijk ook een opvouwbare telefoon aan het maken is. Er komt dus mogelijk een Samsung Galaxy S8 die opvouwbaar is. Er wordt al gesproken over een Samsung Galaxy S8 Fold. Volgens Bloomberg zou Samsung zelfs werken aan twee opvouwbare toestellen.

Een groot voordeel van een opvouwbaar toestel is dat het toestel wel twee keer zo groot kan worden als een normaal toestel. Het is dus mogelijk dat er volgend jaar Samsung telefoons beschikbaar zijn met displays van 10-inch. De grootte van het toestel wordt gehalveerd omdat deze opvouwbaar is en past daardoor dus gewoon in je broekzak. Er wordt verwacht dat de opvouwbare toestellen pas volgend jaar gepresenteerd worden.  De Edge toestellen van Samsung hebben een beeldscherm zonder randen en zijn behoorlijk innovatief te noemen. Een opvouwbaar toestel zoals een Galaxy S8 Fold zou nog meer innovatie door Samsung betekenen. Het is mogelijk dat er naast een normale  Samsung Galaxy S8 dus ook een Edge en Fold variant verschijnen. De opvouwbare Samsung wordt nu nog Samsung X genoemd. Het kan dus ook zijn dat deze Samsung niet tot de Galaxy serie behoort maar een smartphone is die van de smartphones in deze serie verschilt. De Samsung Galaxy S8 en S8 Edge verschijnen waarschijnlijk begin 2017. Wanneer het opvouwbare toestel zal worden gepresenteerd is niet duidelijk. Volgend jaar op de MWC zullen we hier waarschijnlijk meer


Over de Auteur

Is een liefhebber van Samsung smartphones en verwacht wel een samsung galaxy s8 te gaan kopen wanneer deze telefoon uitkomt.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo