Oudere generaties van iPhone goedkoop te kopen - Artikelpost

Oudere generaties van iPhone goedkoop te kopen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 449 | Aantal woorden: 492 | Datum: | 0 commentaar

 

Door de komst van de nieuwe iPhone worden websites waar tweedehands artikelen aangeboden worden overspoeld met oudere generaties van de iPhone. Iedereen die in het bezit is van een oudere generatie wil overstappen naar een iPhone 6 of iPhone 6 Plus. Voor mensen die geen brede beurs hebben is het nu mogelijk om goedkoop een iPhone toestel aan te schaffen. De prijzen voor de oudere generaties variëren enorm. Door het enorme aanbod is het mogelijk om te onderhandelen over de prijs maar het is niet altijd mogelijk. De oudere iPhones zijn namelijk razend intrek en de meeste toestellen zijn binnen mum van tijd verkocht via de website waar ze tweedehands artikelen aanbieden.

iPhone 6 is schaars in België

 

In België is de iPhone 6 schaars verkrijgbaar. Voor de gene die juist op zoek is naar een iPhone 6 bieden dergelijke tweedehands websites ook mogelijkheden. Sporadisch worden de nieuwe iPhones aangeboden op de websites. Het betreft dan vaak een toestel die 'gratis' verkregen is bij een mobiel telefoon abonnement en waarvan de verkoper af wil omdat het toestel nu aardig wat euro's op kan leveren. Door de schaarste van de iPhone 6 zijn de prijzen voor een nieuwe iPhone 6 op een tweedehands website enorm hoog.

Je hebt zo wel veel eerder kans dat je binnen de kortste keren in het bezit bent van een iPhone 6 maar hier is de prijs ook naar. Als je een los toestel aanschaft via een tweedehands website is het toestel simlockvrij en kan je naar keuze een provider selecteren waarbij je een prepaid simkaart of een abonnement afneemt. Voor degene die nog geduldig kunnen wacht voordat ze de iPhone 6 in handen krijgen is het verstandiger om een iPhone 6 te bestellen bij een Belgische provider. Je betaalt dan minder voor de aanschaf en meestal krijg je ook nog eens een korting omdat je direct een prepaid simkaart of mobiel abonnement afneemt.

Apple verovert de wereld met de nieuwe iPhone

De populariteit van de nieuwe iPhone is gigantisch. Niet alleen in België maar over de hele wereld zijn de nieuwe toestellen van Apple razend populair. Zelfs in het thuisland van Samsung worden er op dit moment meer toestellen van Apple verkocht dan van Samsung. Naar verluid zal Apple aan het eind van het jaar rond de 80 miljoen nieuwe iPhones verscheept hebben. Dit is voor het bedrijf uit Cupertino een nieuw record. Vorig jaar verscheepte Apple van iPhone 5s en 5c nog 51 miljoen exemplaren.Over de Auteur

Is een liefhbber van Apple producten!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo