Prepaid bellen met gratis simkaart - Artikelpost

Prepaid bellen met gratis simkaart

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1137 | Aantal woorden: 428 | Datum: | 0 commentaar

Waarom nog een simkaart kopen om vervolgens fikse bedragen te betalen om te bellen en te sms’en? Het is nu mogelijk om een gratis simkaart te bestellen en tegen zeer lage tarieven te bellen naar al uw contacten in binnen- en buitenland.

Lage tarieven

Een gratis simkaart alleen is natuurlijk nog niet genoeg, want u hebt niets aan een kosteloze kaart als uw portemonnee vervolgens omgekeerd moet worden vanwege torenhoge tarieven. Daarom biedt Lebara lage tarieven voor al haar nationale en internationale diensten. ‘Op een voordelige wijze uw vrienden en familie dichterbij brengen’ dat is het motto van Lebara. Internationale gesprekken starten al vanaf €0,09 bij Lebara.

Voor deze lage tarieven krijgt u een kwalitatief hoogwaardig netwerk terug. Er wordt namelijk gebruik gemaakt van het netwerk van KPN. Hiermee wordt een perfecte dekking in Nederland en in het buitenland gegarandeerd.

Voordelen prepaid bellen

Prepaid bellen met een gratis simkaart heeft veel voordelen. Zo betaalt u alleen voor kosten die u daadwerkelijk verbruikt. U hebt volledig zicht op uw belgedrag en de kosten die daarmee gemoeid zijn. Zo komt u nooit voor verrassingen te staan, zoals dat bij abonnementen wel geregeld het geval is.

Extra voordeel

Naast de gratis simkaart en de lage tarieven van Lebara, krijgt u nog meer voordeel. Waardeert u uw beltegoed op met €10, - of €20, -? Lebara verdubbelt het bedrag voor u, zodat u nog meer kunt bellen en sms’en. Wanneer u in één keer €50, - opwaardeert, wordt u bovendien beloond met €60, - extra beltegoed.

Gratis simkaart bestellen

Een gratis simkaart bestellen kan gemakkelijk via de website van Lebara. Dit kan uiteraard alleen door meerderjarigen worden gedaan. U vraagt de kaart simpelweg aan door een aantal persoonsgegevens in te vullen. Binnen 10 werkdagen wordt de kaart bij u thuis afgeleverd. Na activering en opwaardering van het beltegoed, is de gratis prepaid simkaart klaar voor gebruik. Voordelig en zonder voorwaarden bellen, wordt zo voor iedereen mogelijk. Over de Auteur

De Lebara Group is opgericht in 2001 om innovatieve oplossingen in de telecommunicatie aan te bieden. Hiermee zorgen we dat familie, vrienden en collega's elkaar kunnen bereiken, zowel thuis, onderweg en in het buitenland.

 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 5.0
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo