FB pix Prepaid mobiel internet als oplossing voor het gat in je hand - Artikelpost

Prepaid mobiel internet als oplossing voor het gat in je hand

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1633 | Aantal woorden: 357 | Datum: | 0 commentaar

Het nadeel van mensen is dat ze verslavingsgevoelig zijn. En hoe! Drank, blowen, sigaretten, gokken… het is slechts een greep aan de leuke dingen die eigenlijk slecht voor je zijn, en waar je gewoon keihard verslaafd aan kunt raken. De dwangmatige reactie om steeds op je mobiele telefoon te kijken naar nieuwe berichten of e-mails sluit hier zeker op aan. Hoe meer je gebruik maakt van je mobiele internet, hoe meer het je kost. En dat noemen we dus een verslaving. Gelukkig kun je met prepaid mobiel internet de boel enigszins beperken.

Het is heel simpel, met prepaid internet op je mobiel ben je alleen kosten kwijt aan wat je op internet doet. Dus geen vaste rekening voor het gebruik, alleen betalen als je op internet zit. Handig voor mensen die liever alleen smsen en bellen en helemaal geen hoge kosten willen. En dus ook voor mensen die nog niet zelf hun telefoon bekostigen (jongeren) en vooral voor hun ouders. Verslavend of niet, met prepaid mobiel internet heb je de kosten zelf in je hand. Nu nog zorgen dat je niet eens per week nieuw tegoed aanschaft natuurlijk… hoezo verslavend?

Op is op
Natuurlijk is het voor de doorgewinterde mobiele internetter een ware hel als het tegoed ineens op is. Maar zij zullen ongetwijfeld gewoon een abonnement op hun telefoon hebben, en vooralsnog betaal je per maand een vast bedrag. In de zeer nabije toekomst worden we allemaal genaaid door onze providers, want nu iedereen aan het mobiele internet is, moet er winst gemaakt worden. Dit is ideaal voor alle mensen die prepaid internetten! Je betaalt voor wat je gebruikt, niet voor wat je zo nu en dan misschien gebruikt om te kijken of je trein voor de zoveelste keer vertraging heeft.

Over de Auteur

Het komt bijna niet meer voor dat mensen geen mobiele telefoon hebben. Je gsm is het verlengde van je hand geworden, dus dan wil je ook wel met een mooi toestel voor de dag komen. En wat te denken van een prepaid internet iPad? Zorg dus dat je op de hoogte blijft van de laatste gsm aanbiedingen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo