FB pix Reviews nieuwe iPhones overwegend positief - Artikelpost

Reviews nieuwe iPhones overwegend positief

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1385 | Aantal woorden: 587 | Datum: | 0 commentaar

Vol verwachting klopt ons hart. Je kunt nu de iPhone 6S en 6S Plus bestellen om er nog als de kippen bij te zijn. Op 9 oktober worden in Nederland namelijk de eerste nieuwe Apple-modellen pas geleverd. De Amerikanen waren natuurlijk eerst aan de beurt en die knalden er direct wat reviews uit. Conclusie: overwegend positief. 

The Wall Street Journal
Een iets betere iPhone 6, zo noemt de Wall Street Journal het nieuwe vlaggenschip van Apple. Volgens onderzoek van WSJ was de grootste klacht van smartphonegebruikers de batterijduur. Deze klacht wordt niet verholpen, de telefoon ligt bij normaal gebruik nog steeds elke dag aan de lader. Die overigens ook nog niet draadloos is. Wel zijn de 6S-telefoons met A9 processor en 2GB RAM een stuk sneller dan hun voorgangers.

The Verge
De ‘S’ achter de ‘6’ wil zeggen dat de behuizing hetzelfde is gebleven, maar de binnenkant is verbeterd. Volgens The Verge is dat eerste een minpunt aan het nieuwe toestel. Ze noemen deze iPhone zelfs het minst elegante design sinds de plastic iPhone 3G. Wel vinden ze het de beste telefoon van Apple ooit. “3D Touch werkt geweldig, is erg indrukwekkend en voelt natuurlijker aan dan Force Touch op de iWatch. Maar als je al een 6 hebt, is het de overstap niet waard. Daarvoor zijn er te weinig verschillen,” aldus de website.

Mashable
Mashable spreekt van een ‘performance beest’ en vergelijkt de foto’s van de 12 megapixelsensor met een verblijf in de hemel. Foto’s zijn scherper, meer kleurrijk en bovendien levensecht. In vergelijking met foto’s van de iPhone 6 zijn de beelden ook minder verzadigd. Filmen met 4K levert volgens de site een verbluffend resultaat, met name door de ingebouwde videostabilisatie.

Buzzfeed
De iPhone-tester van Buzzfeed was vooral te spreken over de ‘selfie flash’, een flits aan de voorkant van het toestel. Opnieuw kwam 3D Touch als beste nieuwe feature uit de bus. Wel zouden ze de functionaliteit ervan in meer apps terug willen zien, zoals Google Maps.

Over de Auteur

Geschreven door Lara Steenvoorden

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo