Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy S4 Mini - Artikelpost

Samsung Galaxy Note 3 en Galaxy S4 Mini

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 402 | Aantal woorden: 1161 | Datum: | 0 commentaar

Telecommunicatie
U kunt er tegenwoordig haast niet omheen, de telecommunicatie, welke met het jaar, steeds wordt uitgebreid in nog modernere snufjes. Om alvast het één en ander te verklappen omtrent de nieuwste apparaten: welke komen op de markt en/of bijna zijn uitgebracht, onderstaand overzicht:

De Samsung Galaxy Note 3
Deze hippe vorm van telecommunicatie is momenteel nog niet op de markt en verschijnt aan het einde van deze zomer, denkend aan augustus-september van dit jaar. Het toestel belooft de toekomstig consument veel goeds wanneer u houdt van de combinatie: smartphone inclusief tablet!

Allereerst gaat de Samsung producent met de tijd mee, want om de zoveel tijd worden nieuwe toestellen gelanceerd op de markt met alles erop en eraan. De producent van Samsung kan daar natuurlijk niet in achterblijven.
Zo zal er sprake zijn van een ontwerp en bouwverandering van het toestel. Hierbij kunt u denken aan een andere voor- en achterkant. Dit keer niet meer gemaakt van plastic maar van aluminium, zodat het toestel goed stevig is. Dit kan voorkomen, dat indien u het toestel per ongeluk in één keer op de grond laat vallen, er niet gelijk een kras of iets dergelijks in komt te zitten. 
Daarnaast zal de grootte van het beeldscherm wat veranderen ten opzichte van de vorige type Galaxy Note 3, waarbij gelet wordt op een nog beter beeldgebruik door de consument. Daarnaast mag een 13-megapixelcamera niet ontbreken om de allermooiste foto's mee te maken, zodat u de digitale camera thuis kunt laten bij een dagje uit.
Ook de laatst uitgegeven versie van Android staat erop, zodat u geen app-moment kunt missen. En wat dacht u van de geheugenopslag, welke is uitgebreid in vergelijking met de vorige versies. 
Kortom, dit product is aan te raden bij de consument, zeker wanneer u graag de nieuwste technologie in huis wilt hebben. 

Dan over op de 

Samsung Galaxy S4 mini

Dit toestel behoort tot de smartphones zonder tablet functies. Maar dat wil niet zeggen dat dit toestel niet is gebaseerd op de allernieuwste snufjes!
De Samsung producent heeft naast de Galaxy S4, de mini-versie bedacht, welke eigenlijk niet onderdoet voor bovengenoemd toestel.
Om maar met de voordelen in huis te vallen, wordt de mini Galaxy S4 ongeveer met de de helft goedkoper dan zijn grote broer, de Galaxy S4, op de markt gebracht. Dit scheelt in tijden van crisis ontzettend veel voor de consument!
Omdat het een mini-variant is op de Galaxy S4, heeft u wel te maken met een minder grote hardware in het systeem. Maar desalniettemin heeft het nog veel power voor zo'n klein toestel en kan hij met gemak mee met de overige smartphones van andere producenten.
De mini heeft vele eigenschappen overgenomen van zijn grotere versie en is geïnstalleerd met de nieuwste en tevens laatste variant van de Android, zodat u de nieuwste app's kunt downloaden en goed mee kunt met de tijd.
Daarnaast heeft hij een 13 megapixel camera en een goed duidelijk beheersbaar beeldscherm.
Kortom, wanneer we de Galaxy S4 met de mini-variant gaan vergelijken, kan wel gezegd worden dat deze compact in elkaar zit, een dun uiterlijk heeft, zodat hij overal met gemak mee naartoe is te nemen en lichter is! En dat, met de komst van de lagere prijs voor het toestel, is toch echt een ware uitkomst op de markt.
De Samsung Galaxy S4 mini komt hoogst waarschijnlijk aan het einde van deze zomer uit en zal de consument doen verbazen.Over de Auteur

Ik schrijf voor de mobile blog MobiLeaks.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[344 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[144 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[93 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo