Samsung Galaxy Note 3 vs iPhone 5S - Artikelpost

Samsung Galaxy Note 3 vs iPhone 5S

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 952 | Aantal woorden: 606 | Datum: | 0 commentaar

De iPhone 5S en de Samsung Galaxy Note 3 zijn in veel ogen de twee beste smartphones beschikbaar op de markt. Mocht je een Samsung Galaxy Note 3 kopen dan hebben wij drie punten voor je waarop de phablet beter presteert dan de iPhone 5S van Apple.

Galaxy Note 3 S Pen & Software
Samsung heeft voor de Samsung Galaxy Note 3 een verbeterde en vernieuwde S Pen ontwikkeld. Deze S Pen is veel meer dan alleen een stylus waarmee je op het scherm kan drukken, het kan zelfs met bepaalde apps werken zonder dat je de stylus op het scherm hoeft te drukken.

Wanneer je de SPen uit de behuizing van de Galaxy Note 3 trekt dan zal het Air Command menu verschijnen, waarna je de keuze hebt uit verschillende apps, zoals het zoeken naar content, het maken van een snelle notitie of een app naast elkaar draaien.

De iPhone beschikt niet over een stylus en degene die wel beschikbaar zijn voor de iPhone 5S beiden niet dezelfde functionaliteit als de S Pen. Niet iedere gebruiker zit overigens te wachten op een stylus, maar verschillende zakelijke gebruikers lijken de S Pen te appreciëren.  

Accuduur en opslag
Apple heeft met de iPhone 5S opnieuw een smartphone neergezet met een meer dan acceptabele accuduur in vergelijking met de concurrentie, maar in vergelijking met de Galaxy Note 3 blijft het aanzienlijk achter, niet geheel verassend overigens gezien het feit dat de accu van de Note 3 bijna net zo groot is als de gehele iPhone. Daarnaast kan het geheugen van de Galaxy Note 3 ook worden uitgebreid door middel van een microSD, terwijl er bij de iPhone heftige upgrade prijzen tellen.

De iPhone 5S zal je in veel gevallen dagelijks moeten opladen, vooral wanneer je veel belt. Bij de Samsung Galaxy Note 3 zal je het een stuk langer uithouden en kun je bij licht gebruik zelfs eenvoudig de twee dagen halen. Mocht je de Galaxy Note 3 constant willen gebruiken dan heb je natuurlijk ook de mogelijkheid om een reserve accu aan te schaffen. ‘

Scherm en media
Samsung heeft voor de Galaxy Note 3 opnieuw gekozen voor een enorm scherm met een formaat van 5,7-inch op een resolutie van 1920 x 1080 pixels, terwijl de iPhone 5S het doet met een 4-inch scherm met een resolutie van 1136 x 640 pixels.

Het voordeel van een kleiner scherm is natuurlijk dat de iPhone 5S makkelijker is te bedienen met 1 hand en beter in je broekzak past. Aan de andere kant biedt het enorme scherm van de Galaxy Note 3 ook een aantal grote voordelen voor het lezen, bekijken van films en het surfen op het web.

De Galaxy Note 3 is voor verschillende gebruikers groot genoeg om door het leven te gaan als een tablet en smartphone oftwel een phablet.

Zoals je kan lezen heeft Samsung geweldig werk verzet en zal Apple de druk steeds verder voelen toenemen. Beide zijn uitstekende producten, maar als we er toch één zouden moeten kiezen dan zouden wij gaan voor de Samsung Galaxy Note 3 vanwege zijn indrukwekkende scherm en geweldige accuduur. 

Over de Auteur

Blogger voor een groot aantal websites in de telecom business. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Apple 20W USB-C oplader - Snellader iPhone - Wit
Apple 20W USB-C oplader - Snellader iPhone - Wit

€ 19,99
Toon product

Snellader iPhone - iPad Snellader - 20W Snellader - USB-C iPhone Snellader met 2 Meter Apple Lightning Kabel - USB-C naar Lightning Oplaadkabel
Snellader iPhone - iPad Snellader - 20W Snellader - USB-C iPhone Snellader met 2 Meter Apple Lightning Kabel - USB-C naar Lightning Oplaadkabel

€ 16,14
Toon product

Samsung Galaxy A14 - 64GB - Awesome Black
Samsung Galaxy A14 - 64GB - Awesome Black

€ 159,00
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo