Samsung Galaxy S3 – Top 5 geruchten - Artikel Post - Artikel Marketing

Samsung Galaxy S3 – Top 5 geruchten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Gugli
Gezien: 545 | Aantal woorden: 470 | Datum: Wed, 1 Feb 2012 | 0 commentaar

Klaar voor nog meer geruchten rond Samsung’s nieuwste smartphone: de Galaxy S3? In dit artikel worden de meest realistische geruchten kort op een rijtje gezet. Mogelijk zou de Galaxy S3 al op het Mobile World Congres in Barcelona zijn gezicht laten zien. Hoewel het daarop nog sterk afwachten is.

Scherm

Een vraag voor velen zal zijn of de nieuwe Galaxy S3 gebruik zal maken van 3D technologie. Die kans wordt klein geschat, omdat 3D-techniek maar door weinig telefoonfabrikanten wordt benut en dat bovendien de energieconsumptie van dergelijke schermen aan de hoge kant ligt. De kans is veel groter dat Samsung gaat inzetten op het gebruik van schermen met hogere resolutie. Zo wordt er al gespeculeerd over een 720p resolutie (1280 x 720 pixels), dan hebben we het dus over een HD-Ready resolutie.

Android

Men hoopt natuurlijk voor Ice Cream Sandwich, het nieuwste besturingssysteem van Android voor gebruik in de nieuwe Galaxy S3. Momenteel biedt Gingerbread nog meer dan genoeg voor smartphones, maar het zou een primeur zijn als Samsung de nieuwe Galaxy S3 zou uitrusten met Ice Cream Sandwich. Die kans is er wel.

Processor

Ook over de processor is ook veel te doen. Zo zou de Samsung Galaxy S3 mogelijk uitgerust worden met een Quad-core Exynos processor. De vraag is echter of de batterij wel met zoveel rekenkracht om kan springen op verantwoordelijke wijze. Is dat niet het geval, dan zou het misschien slimmer zijn om een zuinige dual-core processor te gebruiken, zoals we die ook al tegenkwamen bij de Galaxy S2.

RAM - Geheugen

De meeste telefoons komen standaard met 1GB RAM dezer dagen, de S3 zal daar waarschijnlijk wel verandering in gaan brengen. In dat geval zou 1.5 GB of zelfs 2 GB niet onrealistisch zijn. Een Quad-core processor met 2GB geheugen komt al aardig in de buurt van de prestaties van een kleine laptop!

Release datum en prijs

Tot slot zullen de meeste mensen het meest nieuwsgierig zijn naar de release datum van de Galaxy S3. Daarover is nog niets specifieks bekend. Volgens de laatste geruchten wil Samsung de Internationale versie tegelijkertijd met de USA versie uitbrengen, misschien dus wel op het MWC in Barcelona op 27 februari. Experts verwachten een vergelijkbare prijs als de Galaxy S2. Over de Auteur

Arnold met als schrijfnaam Gugli houdt zich bezig op Samsung Galaxy S 3  met het laatste nieuws omtrent de derde generatie Apple tablet.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[101 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo