FB pix Samsung Galaxy S3 geruchten - Artikelpost

Samsung Galaxy S3 geruchten

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1514 | Aantal woorden: 561 | Datum: | 0 commentaar

Samsung Galaxy S3Er zijn inmiddels al meer dan 10 miljoen Samsung Galaxy S2's over de toonbank gevlogen. De telefoon is tot heden verre weg de populairste Android telefoons.

De volgende vlaggenschip-smartphone van Samsung wordt hoogstwaarschijnlijk aangekondigd in februari tijdens de Mobile World Congress. Dit is echter nog niet zeker: Samsung heeft tot zover nog niets officiëel laten weten.

Hoe zal de Samsung Galaxy S3 eruit zien? Zal de telefoon er net als de vorige Galaxy's er vierhoekkig uit zien of zal Samsung met iets totaal nieuws komen? Of zal het gewoon een geupgrade S2 zijn? Hieronder beschrijven wij hoe wij denken dat de Samsung Galaxy S3 eruit zal zien.

4,6 inch scherm?

Samsung Galaxy S 2Een van de belangrijkste aspecten van de telefoons uit de Galaxy lijn is het scherm. De Galaxy S telefoons hebben allemaal superieure schermen: de Galaxy S is uitgerust met een Super AMOLED scherm en de Galaxy S2 is uitgerust met een Super AMOLED Plus scherm.

Een nadeel van de Galaxy S en de Galaxy S2 schermen is dat de resolutie relatief gezien vrij laag zijn: beide schermen hebben een resolutie van maar 480 x 800. Omdat beide schermen ook vrij groot zijn ligt de PPI ook een stuk lager.

De Galaxy S telefoons krijgen elk jaar ook een wat grotere scherm. De Galaxy S heeft een 4 inch scherm en de Galaxy S2 heeft een 4.3 inch scherm. Veel smartphones hebben inmiddels al een 4.6 inch scherm of zelfs groter.

Als we van de trend uit kunnen gaan, verwachten wij dat de Samsung Galaxy S3 een 4,6 inch scherm zal krijgen met een resolutie van 1280 x 720px.

Goedkoper?

De Galaxy S telefoons hadden een vrij hoge adviesprijs toen deze uit kwamen. De Samsung Galaxy S had bijvoorbeeld een adviesprijs van € 599, en de Galaxy S2 een nog hogere prijs van maar liefst € 699,-. Omdat de Galaxy S3 over nog betere specificaties zal beschikken verwachten wij niet dat deze goedkoper zal zijn.

Schrik echter niet: de prijs zal namelijk na een maand of 2 dalen. De Galaxy S2 bijvoorbeeld kost inmiddels (6 maanden na de introductie) slechts € 439. Ook zijn er al Galaxy S 2 aanbiedingen waarbij de telefoon gratis is i.c.m. een abonnement.

Camera?

De Samsung Galaxy S3 zal hoogstwaarschijnlijk beschikken over een 12 megapixel camera. Het aantal megapixels zegt echter niet altijd dat de kwaliteit van de foto's goed zal zijn.

De kwaliteit hangt voornamelijk af van de sensor die gebouwd is in de camera. Sensoren die meer licht toelaten zullen mooiere foto's produceren. Het is nog maar de vraag of Samsung zal kiezen voor een betere sensor.Over de Auteur

Toptienmobiel.nl biedt de scherpste & goedkoopste mobiele aanbiedingen aan. Wij vergelijken alle prijzen bij onze partners & plaatsen de goedkoopste aanbiedingen op onze website.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo