FB pix Wat te verwachten van Samsung in 2012? - Artikelpost

Wat te verwachten van Samsung in 2012?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1407 | Aantal woorden: 324 | Datum: | 0 commentaar

2011 was een uiterst succesvol jaar voor Samsung. Het Zuid-Koreaanse bedrijf bracht een aantal succesvolle smartphones uit. Het hoogtepunt was toch wel de lancering van de Samsung Galaxy S2. Binnen enkele maanden waren er 10 miljoen stuks van het vlaggenschip van Samsung verkocht. Wat kunnen we in 2012 verwachten van Samsung?

De Samsung Galaxy S3 is sinds iets meer dan een week in Nederland te koop. De Galaxy S3 is het nieuwe vlaggenschip van Samsung. Het toestel verkoopt nu al als zoete broodjes en verwacht wordt dat de Samsung Galaxy S3 verkooprecords gaat verbreken. De Galaxy S3 van Samsung draait op de nieuwste versie van het besturingssysteem van Google, Android 4.0 Ice Cream Sandwich. De smartphone heeft onder andere een 4.8 inch Super AMOLED HD-touchscreen, een 1.4 GHz quad-core processor en een 8 megapixel camera.

De eerste mobiele telefoon die Samsung presenteerde in 2012 was de Samsung Galaxy S Advance. Dit is de opvolger van de Samsung Galaxy S Plus. De Galaxy S Advance zit qua specificaties en prijs tussen de Galaxy S Plus en de Galaxy S2 in. Zo beschikt de smartphone onder andere over een 4 inch Super AMOLED touchscreen, Android Gingerbread, 1 GHz dual-core processor en een 5 megapixel camera.

Daarnaast wordt verwacht dat Samsung meer smartphones met Windows Phone besturingssysteem, waarschijnlijk het nieuwe Windows Phone 8, gaat uitbrengen. Daarnaast zal Samsung waarschijnlijk tablets met Windows 8 erop lanceren. Voor de rest kunnen we in 2012 weer veel andere nieuwe Android-smartphones en -tablets van Samsung verwachten. Plus-versies, Advance-versies en 2e of 3e generaties van smartphones. Sommige weer net iets groter, andere met een snellere processor of een 3D-camera. Kortom, keuze genoeg voor iedereen.Over de Auteur

Volger van mobiele gadgets

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo