Samsung Galaxy S4 een succes? - Artikelpost

Samsung Galaxy S4 een succes?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1097 | Aantal woorden: 386 | Datum: | 0 commentaar

Of de Samsung Galaxy S4 ook zo'n groot succes gaat zijn als zijn voorgangers de S3 en de S2 dat is nog maar de vraag. Het toestel zal in maart 2013 aangekondigd en gepresenteerd gaan worden door Samsung. Geruchten omtrent het toestel zijn er al genoeg. Of deze geruchten waar zijn dat moet nog blijken.

Dit jaar zal in ieder geval wel de strijd om de next - gen smartphones gaan losbarsten. Met next - gen worden de telefoons bedoeld met grotere Full HD schermen en nog snellere processoren. Wanneer men denkt dat het niet beter kan verbazen de telecom bedrijven de consument toch altijd weer met grote verbeteringen.

Sony was al een stap voor met de release van hun nex - gen toestel genaamd de Xperia Z. Dit toestel heeft een 5 inch Full HD scherm, een quad core processor en een sublieme camera. Opvallend feit is ook dat het toestel volledig stof- en waterdicht is. Sony is dus de eerste op de markt met een nieuwe generatie telefoon. Zal dit in hun voordeel werken of zullen veel consumenten op de Samsung Galaxy S4 gaan wachten, dat blijft nog even de vraag.

Onlangs heeft HTC ook hun nieuwe generatie smartphone de HTC One gepresenteerd. Deze zit ook boordevol met de nieuwste specificaties. Samsung is wat dat betreft dus wel laat met hun presentatie. Alhoewel, voorgaande jaren was Samsung ook altijd de laatste maar boekten ze wel de grootste successen. Hopelijk is de prijs is ook nog niet te duur dan kan dit gecombineerd worden met de beste sim only aanbiedingen voor een hele goedkope deal.

De Samsung galaxy S4 zal waarschijnlijk een octa core(8 kernen) processor krijgen. Dit zal het toestel direct onderscheiden van alle quad core smartphones die er nu zijn. Wat voor eventuele speciale specs het toestel nog meer gaat krijgen is nog niet bekend. Of Samsung de verkoop records van de S3 wederom gaat breken blijft ook de vraag. Er is in ieder geval al heel veel aandacht voor het toestel.Over de Auteur

Telefoon kopen specialist en gadget liefhebber 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[360 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo