Samsung Galaxy S4: Fun versus Business - Artikel Post - Artikel Marketing

Samsung Galaxy S4: Fun versus Business

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Gugli
Gezien: 455 | Aantal woorden: 567 | Datum: Thu, 4 Apr 2013 | 0 commentaar

De Samsung Galaxy toestellen doen het goed, zo goed dat ze inmiddels toe zijn aan hun vierde S-toestel uit de reeks. Ook hier hebben ze weer de ultieme combinatie van fun en business weten te vinden. Het werd een stijlvol toestel dat de perfecte partner is voor iedereen, of je nu een hardwerkende zelfstandige of een schoolgaande puber met een druk social media leven.

Fun

Een smartphone zonder camera, dat is natuurlijk geen smartphone. Maar je hebt een camera, en je heb de camera's in de Samsung Galaxy S4. Er zijn twee camera's geïntegreerd op dit toestel, eentje aan de voorzijde van 2 megapixel. Handig om onbeschaamd een selfie te tweeten, maar ook voor videobellen onmisbaar. Aan de achterkant zit een camera van maar liefst 13 megapixel. Er zijn fototoestellen op de markt met minder dan dat! 
De S4 is ook uitgerust met een stevige dosis fun-apps, en uiteraard ook makkelijk uitbreidbaar via de Google Play app winkel, of Samsungs eigen app distributie. Beeldbewerking, muziek afspelen, radio, video maken, ... Nog niet overtuigd?

Business

Maar ook is het een serieus nuttig ding. Dankzij het 5 inch full HD scherm krijg je meteen alles goed in beeld: een e-mail van een klant, de website van een prospect, wanneer je tijd hebt voor een volgende meeting dankzij je uitgebreide agenda. En je kan de S4 ook gebruiken als afstandsbediening voor televisie of Blu-Ray maar ook voor domotica als airconditioning. Handig? Absoluut!

Samsung haalt met de Galaxy S4 het beste van verschillende werelden bij elkaar. Of je nu kiest voor een zakenpartner, of je wilt je telefoon als vaste date op alle boeiende momenten in je leven: in beide gevallen blijkt de S4 een slimme keuze. En dankzij het Android-besturingssysteem kan ook de grootste smartphone-analfabeet met dit beest overweg. Alles wijst zichzelf uit: het systeem is eenvoudig te bedienen en ook updaten kan in een handomdraai. Nieuwe apps toevoegen of verwijderen, de hele boel reorganiseren op verschillende startschermen - niets waar dit ding je niet bij op weg helpt. Weer eentje dat de moeite is. Elke keer vraag je je af: "Wat kunnen ze nu bij Samsung in de volgende editie nog méér doen?" ...Over de Auteur

Wij plaatsen de laatste nieuwtjes, reviews en geruchten op onze fansite: www.samsunggalaxys4.net

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[308 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[112 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo