Samsung Galaxy S4 op komst - Artikelpost

Samsung Galaxy S4 op komst

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 748 | Aantal woorden: 429 | Datum: | 0 commentaar

 

Op korte termijn zal de Koreaanse smartphone fabrikant Samsung de nieuwe Galaxy S4 gaan lanceren. Deze moet de immens succesvolle Galaxy S3 gaan opvolgen. Geen gemakkelijke taak.

In elk geval zal Samsung de Galaxy S4 met de nieuwste technologieën en features uitrusten om zo de klant tevreden te houden. Allereerst introduceert Samsung zijn eerste 1080p AMOLED display in een smartphone. De afmeting van dit scherm bedraagt 4.99 inch en zal zich zeer goed lenen voor het afspelen van films in de hoogste kwaliteit. Sommigen verwachten bovendien dat de Galaxy SIV zal worden voorzien van een flexibel, buigbaar scherm. Of dat realistisch is anno 2013 blijft de vraag.   

Om ervoor te zorgen dat beelden vloeiend op het scherm getoond worden, zal Samsung de Galaxy S4 uitrusten met een octa-core Exynos 5 processor. Dit rekenwondertje heeft maar liefst 8 processorkernen, vier zuinige, langzame cores en 4 snelle cores voor de meest zware rekentaken. Een dergelijk snelle processor vonden we nooit eerder op een smartphone. Op de website samsunggalaxy-s4.nl of samsunggalaxys4.net is meer informatie te vinden over de processor en de andere specificaties.

Ook de camera belooft veel goeds. Bronnen verhullen namelijk dat de S4 zal worden uitgerust met een 13 megapixel lens en Sony’s nieuwste Exmor RS sensor. Verder blijft de mogelijkheid bestaan om filmpjes op te nemen in 1080p kwaliteit. Tijdens het filmen kunnen eventueel snapshots gemaakt worden in 8 megapixel kwaliteit.  

Natuurlijk zal Samsung op de S4 de nieuwste versie van Android installeren. Vermoedelijk gaat het hier om Android 4.2.1 Jelly Bean met de TouchWiz user interface van Samsung daaromheen. Andere nieuwtjes zijn onder andere de mogelijkheid om het toestel draadloos – over een afstand van 2 m – op te laden en een vernieuwde versie van S-Beam.

De precieze release datum is nog niet bekend, maar geruchten geven aan dat Samsung pas na het Mobile World Congres de S4 zal lanceren. Dat zal mogelijk midden april of uiterlijk begin mei zijn.Over de Auteur

De auteur is geintereseerd in mobiele telefonie en beheert daarnaast diverse websites in deze branche. Op deze websites vind men nieuws, video's, reviews, specificaties en kan men smartphones met elkaar vergelijken. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[352 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo