FB pix Samsung Galaxy S7: abonnement of los toestel? - Artikelpost

Samsung Galaxy S7: abonnement of los toestel?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1136 | Aantal woorden: 402 | Datum: | 0 commentaar

Smartphone producenten introduceren elk jaar uiteenlopende telefoons. Dit geldt ook voor Samsung. Het afgelopen jaar heeft Samsung meer dan tien nieuwe smartphones gepresenteerd. Dit jaar zal het niet anders zijn. De Samsung Galaxy S7 en de S7 Edge zijn onlangs gepresenteerd door Samsung. Het zijn echt topmodellen die momenteel de lijst aanvoeren van beste smartphones. Je kunt ze kopen met abonnement maar ook als los toestel. Weet je niet wat het beste voor je situatie is? Dat wordt hieronder uitgelegd.

Galaxy S7 met abonnement

De Samsung Galaxy S7 is met een abonnement vanaf 0,- verkrijgbaar. Dit betekent niet dat de Samsung Galaxy S7  gratis wordt weggegeven. Een telefoon die als gratis wordt aangeboden is niet gratis. Er wordt een korting gegeven op de Samsung Galaxy S7 omdat de provider aan het abonnement verdiend. Wat de tarieven zijn van de abonnement lees je hier. De provider krijgt het geld voor de Samsung Galaxy S7 terug door een hogere  maandprijs te stellen dan wanneer er geen toestel bij geleverd wordt. Bij een abonnement betaal je dus achter voor het toestel en in termijnen.

Samsung Galaxy S7 als los toestel
Als je een Samsung Galaxy S7 als los toestel wilt aanschaffen dan kun je terecht bij de meeste webwinkels en providers. De providers verdienen het meest aan het abonnement en niet aan een los toestel. Daarom wordt je meestal aangeraden om een abonnement te nemen. Dat is echter niet nodig. Je kunt ook de Samsung Galaxy S7 als los toestel kopen. Bij een los toestel kopen betaal je de Samsung Galaxy S7 vooraf en niet achteraf zoals bij een abonnement. Bij een Samsung Galaxy S7 als los toestel ontvang je geen simkaart. De simkaart moet je zelf regelen. Je kunt voor een prepaid simkaart gaan maar je kunt ook een sim only abonnement afsluiten zodat je gebruik kunt maken van een mobiel netwerk. Anders is het niet mogelijk om te bellen, sms’en of te internetten met de Samsung Galaxy S7.

 

Over de Auteur

Michael is een liefhebber van gadgets en is altijd op de hoogte van tech nieuwtjes.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo