Samsung Galaxy S8 - Artikelpost

Samsung Galaxy S8

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 4988 | Aantal woorden: 429 | Datum: | 0 commentaar

galaxy 8

Samsung is de laatste dagen volop in het nieuws. De resultaten van de Samsung Note 7 vallen tegen, doordat er problemen zouden zijn met het toestel. Dit wil Samsung graag doen vergeten met de komst van de Samsung Galaxy S8. Er gaan dan ook al behoorlijk wat geruchten rond, rondom het nieuwste toestel van Samsung. Ook blijkt dat er informatie is gelekt, rondom de release datum van de Samsung Galaxy S8.

Release datum van de Samsung Galaxy S8

Volgens de geruchten zou Samsung haar nieuwste toestel graag eerder willen presenteren, in verband met de tegenvallende resultaten van de Samsung Galaxy Note 7. Samsung heeft alle toestellen helaas moeten terugroepen. Wel zijn er weer nieuwe modellen van de Note 7 te verkrijgen, maar toch blijft men huiverig. Dit wil Samsung natuurlijk erg graag achter zich laten, om zo weer positief verder te kunnen gaan. De Samsung Galaxy S7 werd in een zeer korte tijd al enorm populair en Samsung hoopt met de Samsung Galaxy S8 juist weer nieuwe records te gaan zetten.

De laatste geruchten geven aan, dat er een teaser zou zijn opgedoken. Deze teaser, afkomstig van Samsung, zou de release datum van de Samsung Galaxy S8 onthullen. Deze teaser geeft aan dat Samsung haar nieuwste toestel weer zal gaan presenteren tijdens het Mobile World Cogress in Barcelona, dat op 26 februari 2017 plaats zal gaan vinden.

Wat is er tot nu toe bekend

De Samsung Galaxy S8 zal in ieder geval flink onder handen worden genomen. Samsung wil namelijk graag weer een flinke klapper kunnen maken, om zo alle negatieve tijd rondom de Samsung Galaxy Note 7 te kunnen vergeten. Zo zal de Samsung Galaxy S8 een vernieuwd scherm gaan krijgen, met een enorm scherpe resolutie. Doordat het toestel waarschijnlijk geen fysieke homeknop meer zal gaan krijgen, kan het vernieuwde scherm ook volledig door gaan lopen. Ook zal de Samsung Galaxy S8 een dubbele camera gaan krijgen. Het is nog niet bekend wat het toestel precies moet gaan kosten. Men gaat er vanuit dat het ongeveer dezelfde prijs zal hebben als zijn voorgangers.Over de Auteur

De auteur schrijft voornamenlijk voor de website goedkoopbellen.com. Hier kan je alles lezen over telefoons en telecom. Ook kan je hier verschillende abonnementen vergelijken van alle providers.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo