Samsung tovert een upgrade uit de hoge hoed - Artikelpost

Samsung tovert een upgrade uit de hoge hoed

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 316 | Aantal woorden: 507 | Datum: | 0 commentaar

 

Uit het niets was daar ineens de Samsung Galaxy S5 Plus. Het is een upgrade van de standaard Galaxy S5. Het is niet een extreme upgrade, Samsung heeft alleen de chipset onder handen genomen. Door de nieuwe chipset is de Samsung Galaxy S5 Plus klaar voor het 4G+ netwerk. De opvolger van de Samsung Galaxy S5 heeft een verkoopadviesprijs van 599 euro. De Samsung Galaxy S5 Plus zal eind oktober in Nederland verkrijgbaar zijn bij alle providers en telecom webwinkels.

Nieuwe chipset voor sneller mobiel internet

Onlangs dook er een onbekende smartphone van Samsung op in een benchmark met een Snapdragon 805-chipset, in plaats van een Snapdragon 801-chipset. Nu is bekend geworden dat het onbekende toestel de Samsung Galaxy S5 Plus betreft. Met de nieuwe chipset is het toestel voorbereid op het 4G+ netwerk. Nu Samsung ook dit toestel voorzien heeft van de ondersteuning voor LTE Advanced is het alweer het derde toestel van de Zuid-Koreaanse smartphone maker met deze ondersteuning. Naast de Samsung Galaxy S5 Plus is in Nederland ook al de Samsung Galaxy Alpha en de Samsung Galaxy Note 4 beschikbaar met de ondersteuning voor LTE Advanced.

Ontwerp en andere specificaties identiek

De Galaxy S5 Plus is qua ontwerp identiek aan de standaard Galaxy S5 en hetzelfde geldt voor de overige specificaties. Zo is het toestel ook voorzien van de IP67 certificering en een Full HD beeldscherm van 5,1 inch. De upgrade van de Galaxy S5 is in Nederland vanaf eind oktober verkrijgbaar voor een verkoopadviesprijs van 599 euro.

Kijk goed welke providers 4G+ aanbieden

De enige twee providers die in Nederland een zo goed als volledige dekking geven met 4G+ zijn Vodafone en KPN. T-Mobile biedt 4G MAX aan maar dit is alleen nog maar beschikbaar in de randstad. KPN en Vodafone zullen dan ook de enige providers zijn waarmee je door heel Nederland gebruik kunt maken van nog sneller mobiel internet.

Galaxy S5 nu nog goedkoper door de komst van de Galaxy S5 Plus

De komst van de Samsung Galaxy S5 Plus heeft ook nog een voordeel voor iedereen die het niet zo heeft op supersnel mobiel internet. De standaard Samsung Galaxy S5 is namelijk enorm in prijs gedaald. Voor een los toestel betaal je vandaag de dag nog maar 499 euro. Dit is ruim 200 euro goedkoper als bij de lancering van de Samsung Galaxy S5. Bij een middelgroot mobiel telefoon abonnement kun je de GS 5 al vanaf gratis verkrijgen.

 Over de Auteur

Heeft onlangs een Samsung Galaxy s5 gekocht voor slecht 499 euro. Hij raad deze website dan ook aan wanneer iemand een Samsung Galaxy s5 wil kopen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[329 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[184 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[143 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo