FB pix Scrollen met je ogen met de Galaxy S4 - Artikelpost

Scrollen met je ogen met de Galaxy S4

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1512 | Aantal woorden: 428 | Datum: | 0 commentaar

De nieuwe Samsung Galaxy S4 is enorm populair. Niet alleen in ons (piepkleine) landje, maar wereldwijd. In Amerika, Azie en andere werelddelen doet de telefoon het goed. Het is natuurlijk ook niet zo vreemd. De telefoon is snel, lekker groot en er kan van alles mee. Daarnaast was het voorgaande model, de Galaxy S3 ook een enorm succes. Dus een opvolger zou alleen maar beter moeten zijn. In dit artikel ga ik het hebben over de nieuwe functionaliteit dit op de telefoon te vinden is, namelijk eye scrolling. De naam zegt het eigenlijk al: scrollen met je ogen. Je kunt de telefoon dus met je ogen bedienen. Hoe cool is dat?

Camera registreert oogbeweging

Aan de voorkant van het toestel zit een camera (zoals wel vaker het geval is). Het verschil hieraan is echter dat deze jouw ogen kan registreren. Hij kan dus zien welke kant je ogen op bewegen. En het coole daarvan is dat je door deze camera je telefoon kunt besturen. Nou niet je hele telefoon kun je ermee besturen, maar in iedergeval een aantal dingen. Zo kun je bijvoorbeeld tijdens het lezen van een e-boek of het bekijken van een website "scrollen" met je ogen. Hierdoor bestuur je de telefoon dus met je ogen. 

Werkt het echt?

Ja het werkt echt! Er zijn bijvoorbeeld op diverse video sites filmpjes te vinden van deze nieuwe functionaliteit van de Samsung Galaxy S4. En je kunt zien dat het prima werkt, niets mis mee. De functie is nog niet zo lang uit, en staat natuurlijk nog in zijn kinderschoenen. Bij iedere update zal de functie waarschijnlijk worden verbeterd, dus het kan alleen maar beter worden!

Heb jij de nieuwe Samsung al?

Als je momenteel toe bent aan een nieuwe telefoon, dus is het nemen van een Samsung Galaxy S4 abonnement een goede keuze. Je krijgt namelijk veel waar voor je geld, want de telefoon is minstens zo goed als de iPhone 5 (beter nog!) en in de meeste gevallen een stuk goedkoper. Het prettige aan een Samsung is dat het geheugen uitbreidbaar is. Bij de telefoon van Apple is dat niet mogelijk, en moet je van te voren bepalen hoeveel geheugen je wilt hebben.Over de Auteur

De auteur schrijft over alles dat te maken heeft met telecom. Samsng telefoons, iPhone's en sim only!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[201 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[99 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo