FB pix Slim telefoneren met je mobiele telefoon kan erg goedkoop zijn - Artikelpost

Slim telefoneren met je mobiele telefoon kan erg goedkoop zijn

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1102 | Aantal woorden: 350 | Datum: | 0 commentaar

In vroegere tijden was het telefoneren met vrienden of bloedverwanten enorm duur. Wanneer je iemand een paar minuten aan de telefoon had was je al een paar euro verloren.

Diverse providers van mobiele telefonie zorgen dat het telefoneren een fractie goedkoper geworden dan vroeger. Een mobiel abonnement is momenteel helemaal aan te raden want dat is effectief acceptabel telefoneren.

Thans heb je providers b.v. Tele2 die wegens lage tarieven veel belminuten aanreiken. Dikwijls zitten in deze speciale abonnementen in ruime mate belminuten, smsjes en data om te kunnen internetten.

Als je een beetje wijselijk in winkels of op het internet dan vindt je vaak mooie aanbiedingen. Het enkele geval wat je hebt bij een telefoon abonnement hebt dat je goed op moet passen op hoeveel belminuten je neemt.

Wanneer je immers over je limiet heen gaat dan is het telefoneren wel gigantisch duur. Wanneer er teveel gebeld wordt dan worden de geldbedragen onverwacht erg hoog.

Nou zijn er volop diverse applicaties waarin jij exact kan bekijken hoeveel minuten jij belt. Hou ook de digitale facturen in de gaten want zo kan je gedetailleerd bezichtigen wanneer wie gebeld is.

Het genoemde is cruciaal om dat elkeen nauwlettend in de gaten te houden waardoor men later geheel niet tegen verrassingen aan loopt.Het is bovendien een goede keuze om een sim only abonnement te kopen.

Met een sim only abonnement krijg je geen telefoon echter gewoonlijk heb je deze al. Bellen is nou eenmaal bijna niet schappelijk dus ikzelf hoop dat men met deze handige tips de kosten beperkt kan houden.

Er bestaan evenzeer speciale abonnementen waar uitsluitend mobiel internet in zit. Aldaar zijn diverse applicaties waarmee men voor de nop kan telefoneren of mekaar berichten mag versturen.Over de Auteur

Hans de Waard, trendwatcher op het gebied van telecom en elektronica. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo