Sony Mobile onthuld Xperia Z vóór IFA Berlijn - Artikelpost

Sony Mobile onthuld Xperia Z vóór IFA Berlijn

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1005 | Aantal woorden: 547 | Datum: | 0 commentaar

In Europe zijn er twee beurzen met betrekking tot de telecom markt die er werkelijk toe doen. De eerste is het Mobile World Congress dat altijd in februari in Barcelona georganiseerd wordt. De tweede is het IFA in Berlijn en dat evenement zal aan het einde van augustus losbarsten. 

De evenementen worden ongeveer een half jaar na elkaar georganiseerd en de GSM producenten grijpen deze beurzen dan ook aan om hun line-up voor het volgende half jaar te presenteren. Dat geldt ook voor Sony Mobile, het bedrijf heeft al ruimschoots van tevoren aangegeven dat het aanwezig zal zijn in Berlijn.

Het bedrijf is zelfs zo enthousiast om haar nieuwe smartphones te presenteren, dat het niet meer kan wachten totdat de beurs van start gaat. Daarom heeft Sony Mobile de pers uitgenodigd om een pre-IFA evenement bij te wonen waar journalisten een sneak-preview kunnen krijgen.

Sony Xperia Z

Een van de toestellen die we tijdens dat evenement kunnen verwachten is de Sony Xperia Z. Deze GSM verscheen voor het eerst op een uitgelekte roadmap van het bedrijf die in januari van dit jaar op het internet verscheen. Op die roadmap was een duur toestel te zien dat in augustus uitgebracht zou worden met codenaam LT30p Mint.

 

In de maanden daarna verschenen er meer geruchten over het bestaan van de Sony Xperia Z. Een Russiche website kreeg de smartphone zelfs in handen en wist enkele van de uitgelekte specificaties te bevestigen:

  • 13 Megapixels camera
  • 4.3 - 4.55 inch display met 1280 x 720 pixels resolutie
  • Android 4.0 ICS (Wellicht 4.1 Jelly Bean bij lancering)
  • Snapdragon S4 processor
  • 1 GB RAM geheugen

De smartphone krijgt dus een Snapdragon S4 processor. Deze CPU heeft Krait kernen en andere GSM toestellen met de Snapdragon S4 processor hebben erg goede prestaties laten zien. Of het om een dual-core of quad-core variant gaat is nog niet duidelijk, de processor is er namelijk in beide versies.

Meer Xperia smartphones

Maar de Sony Xperia Z is niet het enige toestel dat we kunnen verwachten. Zo schijnt het ook zo te zijn dat Sony Mobile aan een verbeterde versie van het huidige vlaggenschip, de Sony Xperia S werkt. Deze nieuwe mobiele telefoon lijkt qua design als twee druppels water op zijn voorganger. De GSM krijgt wel betere specificaties zoals een snellere processor.

Daarnaast hebben we ook over de Sony Xperia J gehoord. Het lijkt erop dat dit een mid-range toestel gaat worden met een trendy uiterlijk, een beetje zoals de Sony Xperia Miro. We zullen nog even geduld moeten hebben, maar het is zeker dat Sony Mobile met wat moois op de proppen gaat komen.Over de Auteur

GSMblog schrijft over alle zaken die ook maar enige betrekking tot telecom hebben. Toch ligt de focus vaak op nieuwe telefoons en interessante applicaties voor de verschillende smartphones.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: 0.0
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Sony PlayStation DualSense draadloze controller - PS5
Sony PlayStation DualSense draadloze controller - PS5

€ 63,00
Toon product

PlayStation 5 - Inclusief EA Sports FC 24 - Downloadcode
PlayStation 5 - Inclusief EA Sports FC 24 - Downloadcode

€ 547,07
Toon product

PlayStation 5 - Digital Edition - Slim
PlayStation 5 - Digital Edition - Slim

€ 449,00
Toon product

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo