FB pix Sony Xperia T de nieuwe Bondphone - Artikelpost

Sony Xperia T de nieuwe Bondphone

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1115 | Aantal woorden: 494 | Datum: | 0 commentaar

Tijdens de IFA in Berlijn werd door Sony de Sony Xperia T geïntroduceerd als zijnde de ‘James Bond Phone’. De nieuwste James Bond film ‘Skyfall’ gaat op 31 oktober in Nederland in première. Ook voor de Sony Xperia T van fabrikant Sony is een rolletje weggelegd in deze film!

Sony brengt haar nieuwe vlaggenschip, de Sony Xperia T, uit in zeer exclusieve ‘James Bond pakketten’. Hierbij moet men denken aan; James Bond ringtones, screensavers, theme’s en foto’s van de nieuwste James Bond film. Ook leuk te vermelden: de foto’s die op het toestel staan zijn ge-geotagged (voor de echte geheime agenten onder ons), zodat je de locaties van de film zelf kunt bezoeken.

De Sony Xperia T heeft t een 4.5 inch HD scherm, een 13 megapixelcamera, een Qualcomm Snapdragon dual-core 1.5 GHz processor, heeft 1GB RAM en draait op Android OS v4
(Ice cream Sandwich). Het HD beelscherm is een zogenoemde Reality Display met Mobile BRAVIA-technologie, wat helder en haarscherp beeld garandeert. De supersnelle 1,5 GHz dual-core processor zorgt tevens voor een verbeterde accuduur. De Sony Xperia T is een NFC ondersteund toestel, waarmee je dus draadloos informatie kunt delen met andere NFC ondersteunde toestellen. De 13 megapixelcamera met ‘fast capture’, zorgt ervoor dat je geen enkel foto moment kunt missen, omdat deze razendsnel opstart. Ook kun je met deze camera HD-video’s schieten. Het toestel is verkrijgbaar in de kleuren zwart, wit en zilver, de kosten voor de Xperia T zal rond de EUR 499,- liggen.

Fabrikant Sony heeft haar toestellen reeds 2 keer eerder mogen vertonen als een van de gadgets in de James Bond reeks. Het ging hier om de Sony Ericsson C902 (Quantum Solace in 2008) en om de Sony Ericsson M600i (Casino Royal in 2006).

Over de Auteur

Volger van mobiele gadgets

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo