Steeds meer populariteit voor Huawei - Artikel Post - Artikel Marketing

Steeds meer populariteit voor Huawei

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 223 | Aantal woorden: 473 | Datum: | 0 commentaar

Huawei, Hoe-aa-wei, Wah-Wee. Hoe je het ook uitspreekt, iedereen heeft wel eens gehoord van het Chinese smartphone bedrijf Huawei. Sinds de oprichting in 1987 is het steeds populairder geworden. Het begin van de opmars was vooral in Azie, totdat ze in 2012 de Europese smartphonemarkt toetraden met de Huawei Ascend D Quad en de Huawei Ascend Mate. Sindsdien zijn er erg veel soorten Huawei smartphones op de markt gekomen, met de nieuwste Huawei P9 als vlaggenschip van 2016. Mede dankzij de kwalitatief zeer goede smartphones en de relatief lage prijs, is Huawei doorgedrongen tot de top 3 van grootste smartphonebedrijven ter wereld. Natuurlijk staan Samsung en Apple met grote voorsprong op plek 1 en 2. 

De indrukwekkende toename in populariteit toont echter wel aan dat Huawei een geduchte concurrent is voor smartphone als de Samsung Galaxy S7 of de iPhone 6. Dit is ook te zien bij de specificaties. Vooral de Huawei P9 heeft een uniek element, namelijk de camera. Deze is in samenwerking met het Duitse bedrijf Leica gemaakt. Hierdoor is het mogelijk om fantastische kwaliteit foto's te maken. Hier kunnen de camera's van de nieuwste iPhone en Samsung Galaxy niet aan tippen. Daarnaast heeft Huawei zijn eigen ontwikkelde processor. Hierdoor zullen apps en programma's snel en moeiteloos opstarten. Het besturingsprogramma is Android, waardoor je al de nieuwste apps kunt downloaden op je Huawei. 

Het grootste voordeel van een Huawei over een iPhone of Samsung Galaxy is de prijs. Momenteel is het prijsverschil van een losse telefoon minimaal €100 tot €150! Dit komt namelijk omdat je niet extra hoeft te betalen voor de merknaam van Samsung of Apple. Ook bij abonnementen is dit verschil te merken. Maandelijks zal je voor de Huawei P9 minimaal €5 tot €10 minder betalen. Dat is al snel €100 per jaar wat je kunt besparen. En als je niet de meest uitgebreide smartphone wilt, is er ook nog de Huawei P9 Lite. Voor deze telefoon betaal je maximaal €20 per maand, maar heb je wel alle specificaties van een goede smartphone. Er wordt er vanuit gegaan dat de populariteit van Huawei steeds meer zal gaan groeien, wat ook betekent dat de prijs omhoog zal gaan. Om te profiteren van deze lage prijzen moet je er dus snel bij zijn. Als je nog niet weet welk abonnement het best bij jou past, kun je makkelijk een vergelijker gebruiken. Hier is ook een hoop informatie te vinden over alle producten van Huawei.Over de Auteur

Beheerder van Huawei Nederland. Informatieportaal voor alle klanten die graag meer te weten willen komen over Huawei en de beste aanbieding willen vinden.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[165 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[140 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo