FB pix Telefoon kopen is tegenwoordig best lastig - Artikelpost

Telefoon kopen is tegenwoordig best lastig

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1001 | Aantal woorden: 383 | Datum: | 0 commentaar

Vroeger in de begin jaren negentig was het kopen vaan telefoon niet een hele moeilijke kwestie. De enigste moeilijke kwestie die men toen had was of ze wel een mobiele telefoon nodig hadden. Voor de rest was de keuze uit mobiele telefoons zeer beperkt. Zo had je keuze uit een Nokia, Motorola of een KPN toestel.

Veel functies hadden de telefoons toendertijd ook niet. Je kon er voornamelijk mee bellen, sms'en en soms een spelletje spelen. Naarmate de techniek vorderde kregen telefoons meer functies. Zo kon je een agenda bijhouden en kwam er w@p internet waarmee simpele nieuws websites geopend konden worden.

Na verloop van tijd deden de zogeheten smartphones hun intrede. Deze smartphones waren een mix tussen draagbare computers en telefoons. De smartphones hadden grote touchscreens en behoorlijk wat functies. De smartphones in die tijd kon je al mee internetten en diverse applicaties op installeren.

Tegenwoordig is de scheidinglijn tussen telefoons en computers helemaal vervaagd. Smartphones hebben tegenwoordig quad-core processors en stevige videokaarten voor 3D spellen. Daarnaast hebben veel toestellen een Full HD beeldscherm waarop hoge kwaliteit films gekeken kunnen worden. Smartphones vandaag de dag hebben ook sublieme draagbare camera's aan boord waarmee Full HD video's mee opgenomen kunnen worden. De Nokia Lumia 1020 bijvoorbeeld doet niet onder voor een gewone compact camera.

Het aanbod is tegenwoordig heel groot en om het half jaar komen er nieuwe en betere toestellen uit. Dit maakt het kiezen van een telefoon niet erg gemakkelijk, zeker niet voor de oudere generatie. Belangrijk is het dan ook om voor uzelf te bepalen waar u het toestel voor gaat gebruiken. Die criteria kunt u dan gebruiken wanneer u een telefoon kopen gaat.

Wanneer het u slechts om de basis functies van een telefoon gaat kunt u tegenwoordig niet snel de mist meer in gaan met uw aankoop. Aangezien alle toestellen de basis functies hebben zal u daar niet de fout mee ingaan. klik hier voor meer informatie over een telefoon kopen.Over de Auteur

Ik ben geinteresseerd in mobiele telefoons en andere gadgets.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[203 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo