telefoonverzekering - Artikelpost

telefoonverzekering

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 406 | Aantal woorden: 374 | Datum: | 0 commentaar

We verzekeren tegenwoordig alles, want we hebben geleerd dat wanneer we iets niet verzekeren en het gaat kapot, of het wordt gestolen dan kost het vaak veel geld om het te laten maken, of om een nieuwe te kopen. Zo werkt het ook met smartphone's. Bijna iedereen heeft vandaag de dag wel een smartphone, de ene geeft zijn voorkeur aan een iphone, de andere blijft bij nokia en weer een ander heeft liever zo'n nieuwe samsung galaxy s of note serie. Maar iedereen gebruikt tegenwoordig wel een smartphone, toch zijn er veel mensen die hun telefoon niet verzekeren.

Dit komt omdat mensen denken dat het niet nodig is, wie steelt nu een smartphone? Hoe groot is de kans dat u het laat vallen, of dat de telefoon ergens tegen aanstoot. Jammer genoeg heel groot. Veel mensen stellen spullen, en ook telefoons, en de kans dat u per ongeluk de telefoon laat vallen is ook behoorlijk groot.

Het is dan ook heel erg belangrijk dat mensen begrijpen hoe belangrijk een telefoonverzekering nu eigenlijk is. Vroeger was het zo dat heel veel schade onder de standaard garantie viel, nu is dit niet meer zo. Dit hebben ze aangepast omdat ze ook zien dat er nu veel goedkope telefoonverzekeringen zijn, en omdat bleek dat veel telefoons kapot gingen. Helemaal aan het begin had ik een nokia 3310, als ik
daar mee ging overgooien, en deze viel 40 keer op de grond, dan hield je de batterij er uit, opnieuw er in en alles deed het nog perfect. Nu laat je hem één keer vallen, en kun je hem vrijwel direct weg gooien. Telefoons worden gemaakt om kapot te gaan, zo is het met heel veel producten, denk maar eens aan televisies.


Een nieuwe telefoon kost ongeveer € 600,00 euro in de aanschaf, een wat ouder model kost gemiddeld € 300,00 euro. Een telefoonverzekering kost nog geen € 50,00 euro per jaar. Bereken zelf uw winst.

Over de Auteur

Bied onderwerpen aan het licht die de aandacht verdienen. Te veel mensen hebben een telefoon zonder verzekering, wanneer deze kapot gaat hebben veel van deze mensen geen geld om een nieuwe te kopen. Een basis telefoonverzekering dekt deze schade voor weinig geld. Iedereen heeft recht op een telefoonverzekering

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[307 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[182 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[126 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo