Themakanalen van internet en tv - Artikel Post - Artikel Marketing

Themakanalen van internet en tv

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: DanZ
Gezien: 1038 | Aantal woorden: 320 | Datum: Wed, 5 Oct 2011 | 0 commentaar

Bij tv en internet –wat niets meer dan digitale tv betekent, voor wie dat nu nog niet doorheeft-  komen een boel voordelen kijken. Bijvoorbeeld het hoge aantal zenders waar je uit kunt kiezen in een van zenderpakketten. Die pakketten kun je dan ook nog een keer uitbreiden met themapakketten. En die themapakketten bestaan simpelweg uit themakanalen met bijvoorbeeld sportkanalen of heel veel films.

Bij de filmkanalen heb je te maken met MGM of Film1. Vooral film1 zendt dag en nacht films uit, in elk categorie mogelijk. Of je nu van avontuur of dram of juist horror of romantiek houdt, er zullen altijd films voorbij komen die je wel een kans wilt geven. Natuurlijk horen ook de allernieuwste films tot het aanbod, en je kunt on demand zelfs nog meer films selecteren. Let op: als je on demand bestelt, betaal je extra per film! Dit kan oplopen tot een euro of zes, dus het is geen goedkope grap… de videotheek voor een dvdtje blijkt goedkoper, zeg maar.

Met de sportzenders kun je kiezen uit Eredivisie Live en Sport1. Het mag duidelijk zijn wat je kunt doen met Eredivisie Live: de wedstrijden live bekijken van jouw favoriete clubs in de Eredivisie. Maar Sport1 is niet meer wat het was. Eerst kon je alle wedstrijden in de Engelse Premier League live volgen of een stuk of 6 zenders, nu is er Sport1 Golf en Sport1 Tennis bijgekomen. Vergeet het voetbal maar, er moeten dringend tenniswedstrijden van Wimbledon 1977 uitgezonden worden! Dit is niet overdreven… Sport1 is verpest! Pas hier dus voor op.

Over de Auteur

Met Internet en TV maak je inderdaad gebruik van zowel internet als televisie. Maar dat is dan wel digitale tv! Dat staat gelijk aan meer zenders, topkwaliteit beeld en alles naar eigen smaak ingericht. Het enige wat je nodig hebt, is internet van KPN.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[381 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo