tips: goedkoop vanuit het buitenland naar nederland bellen - Artikel Post - Artikel Marketing

tips: goedkoop vanuit het buitenland naar nederland bellen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: Marouan
Gezien: 488 | Aantal woorden: 454 | Datum: Fri, 28 Dec 2012 | 0 commentaar

 

" Bellen naar Nederland vanuit Amerika".

Plant u een reis naar Amerika vergeet dan niet van te voren te plannen hoe u contact wenst op te nemen met uw vrienden en familie. Anders zult u er net zoals vele andere onvoorbereide Nederlanders achterkomen dat uw eigen simkaart het in Amerika niet doet. En u daar een nieuwe simkaart plus beltegoed en misschien zelfs een andere telefoon moet aanschaven. En dit, kan een hele dure grap zijn.

Wat kies ik wannaar ik wil bellen naar Nederland vanuit Amerika?

Ervan uit gaand dat u in uw verblijfsplaats ook toegang heeft tot het internet zijn er gelukkig meerdere oplossingen mogelijk om te bellen naar Nederland vanuit Amerika. Goede diensten hiervoor zijn natuurlijk de online beldiensten. Deze applicaties kunt u meestal gratis downloaden voor uw pc of smartphone.

Voor en Nadelen.

Het voordeel van deze diensten is simpel. Ze zijn gewoon gratis te downloaden. Een ander voordeel is het bellen met beeld, dit is natuurlijk extra leuk als u aan de andere kant van de wereld bent en wilt bellen naar Nederland vanuit Amerika, of bijvoorbeeld Australië.

Een van de nadelen is dat je een bepaalde tijd met die persoon moet afspreken om beide online te komen. Want u kunt de persoon in kwestie niet gratis op zijn of haar telefoonnummer bellen vanuit Amerika.

Daarnaast bent u ook niet bereikbaar zoals met uw eigen telefoon, Deze factoren maken het hele "gratis" idee toch wat zwak. Begrijp me niet verkeerd, er zijn mensen die ik deze diensten heb aanbevolen. Maar er zijn tegenwoordig gewoon veel betere mogelijkheden en diensten om mee te bellen naar Nederland vanuit Amerika.

Andere opties?

Zou het niet veel beter zijn als u in ieder land op aarde kunt bellen en gebeld worden op het zelfde nummer dat u nu gebruikt tegen de zelfde prijs die u in Nederland ook zou betalen. Hoe zou u het vinden om met uw familie en vrienden in Nederland bijna gratis of zelfs volledig gratis te bellen terwijl u zich aan de andere kant van de wereld bevindt?

" Gratis bellen naar Nederland vanuit Amerika?"Over de Auteur

Mijn naam is Marouan Elmhassani. Ik ben een expert op het gebiedt van internationaal bellen en vooral vanuit het buitenland naar Nederland bellen.

Wilt u ook zonder extra kosten internationaal bellen? Ga dan naar mijn website en kom erachter hoe u gratis vanuit Amerika naar Nederlandse telefoonnummers kunt bellen.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Jouw naam:


Jouw email:


Commentaar

Type de code over die je hieronder ziet (beveiliging tegen Spam en geautomatiseerde aanmeldingen)

Visual CAPTCHA


Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[379 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[115 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[109 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed
RBOnline
[72 geplaatste Artikelen] feed
bvvught
[66 geplaatste Artikelen] feed
JennyL
[59 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo