Verschillen tussen UPC en KPN Prepaid internet - Artikelpost

Verschillen tussen UPC en KPN Prepaid internet

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1435 | Aantal woorden: 323 | Datum: | 0 commentaar

Iedereen heeft wel iets te klagen over zijn tv en internetverbinding. Het internet is bijvoorbeeld te traag, de zenders zitten niet in de goede volgorde en laten we vooral niet beginnen over het feit dat je geen digitale tv in bed kunt kijken zolang je niet extra geld inlegt voor een tweede verbinding. Jazeker, zowel UPC als KPN heeft nogal wat hatende abonnees. Toch stappen deze mensen niet zomaar over naar een andere provider. Dat duurt namelijk lang en kost ook weer geld. Maar geldt dit ook voor KPN Prepaid Internet? Je zou toch denken dat prepaid bij elke provider hetzelfde is.

En dat klopt ook wel enigszins. Ware het niet dat er natuurlijk nieuwe tarieven voor mobiel internet zijn die de boel een stuk duurder maken. Met KPN Prepaid internet (en ook met prepaid internet van UPC) mag je dan vrij kunnen surfen tegen een bepaald tarief, je gaat er op een gegeven moment overheen. Dat is dus een kwestie van opwaarderen zoals vroeger met je mobiele telefoon! Of laat je alles maar hangen omdat je ineens wel heel vaak opwaardeert? Neem dan maar gewoon een abonnement… de vraag is alleen bij wie. Let goed op de extra aanbiedingen en voordelen van de verschillende providers. En zoek ook vooral eens op internet rond. Hoe positief de providers zelf ook zijn, er zijn altijd skeletten in de kast te vinden. Dat wil je dus niet achteraf meemaken. Of wil je soms alsnog weer overstappen naar een ander? Dan begint de boel weer opnieuw… gebruik je KPN prepaid internet dus vooral om te researchen.

Over de Auteur

Het komt bijna niet meer voor dat mensen geen mobiele telefoon hebben. Je gsm is het verlengde van je hand geworden, dus dan wil je ook wel met een mooi toestel voor de dag komen. En wat te denken van een prepaid internet iPad? Zorg dus dat je op de hoogte blijft van de laatste gsm aanbiedingen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[373 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[170 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[149 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo