Vraag naar Samsung Galaxy s4 neemt af - Artikelpost

Vraag naar Samsung Galaxy s4 neemt af

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 880 | Aantal woorden: 498 | Datum: | 0 commentaar

De vraag naar de Samsung Galaxy s4 is kleiner dan op voorhand werd verwacht. Door de tegenvallende verkoop heeft Samsung zowel de productie als de verwachtte omzet naar beneden bijgesteld. Over de maand juni wordt een lagere winst verwacht. De Samsung Galaxy s4 zou te weinig verschillen van de Samsung Galaxy s3.

 

Weinig vraag naar nieuwe dure telefoons

Men speculeert dat consumenten weinig behoefte hebben aan in het duurste segment geplaatste telefoons die weinig tot geen nieuwe features bezitten. Zo zouden telefoons weinig technische veranderingen ondergaan ten opzichte van eerdere modellen. Daarentegen wordt er wel een hoge prijs gerekend. Het lijkt erop dat de consument op dit moment tevreden is met de huidige stand van de techniek. Smartphone producenten zouden minder moeten focussen op nieuwe toevoegingen. In plaats daarvan moet gewerkt worden aan langere accuduur en het oplossen van veel voorkomende problemen bij bijvoorbeeld de Samsung Galaxy s3 en Samsung Galaxy s4.

 

Consument kiest vaker voor Samsung Galaxy reparatie

Mede door de hoge kosten van een nieuw toestel kiezen consumenten bij schade vaak voor Samsung Galaxy s3 reparatie. Reparatie van smartphones is de laatste jaren flink toegenomen. Met name reparatie van Samsung Galaxy toestellen is relatief goedkoop. De opkomst van onafhankelijke reparateurs heeft geleid tot een toename van het aantal smartphone reparatie centers in Nederland. In plaats van een nieuwe telefoon aanschaffen weet de consument vaker de weg te vinden naar winkels die reparatie van Samsung Galaxy S aanbieden. Wanneer een Samsung Galaxy stuk is, is hij niet meteen afgeschreven. Consumenten zien de waarde in van reparaties. Voor relatief weinig kosten kun je je smartphone laten repareren bij de onafhankelijke reparateur in de buurt. Mede hierdoor neemt de vraag naar nieuwe smartphones af.

 

 

Zo lang smartphone fabrikanten als Apple en Samsung niet met drastische veranderingen komen, zal de vraag naar high-end telefoons niet stijgen. De consument is tevreden met het niveau van telefoons op dit moment en kiezen bij schade of een defecte telefoon eerder voor reparaties.Over de Auteur

Samsung Galaxy Reparatie is populairder dan het aanschaffen van een nieuwe smartphone

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
Sale Solden juli 2023Sale Solden juli 2023

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[392 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[187 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[75 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo