FB pix Waar kan ik UPC, Ziggo, Tele2 of KPN prepaid internet krijgen? - Artikelpost

Waar kan ik UPC, Ziggo, Tele2 of KPN prepaid internet krijgen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1298 | Aantal woorden: 336 | Datum: | 0 commentaar

Natuurlijk willen de vier grote providers dat je bij hun een klant wordt. Er zijn echter wel een paar dingen waar je rekening mee moet houden. Zo ben je afhankelijk van waar je woont. Sommige providers bedienen alleen in bepaalde steden of streken. Op hun websites kun je aangeven waar je wel of niet Ziggo, Tele2, UPC of KPN prepaid internet (en televisie) kunt krijgen.

Dan zijn er natuurlijk de websites van de providers zelf. Allemaal bieden ze overzichten van de kosten per maand en bijhorende aanbiedingen. Je betaalt namelijk vrijwel standaard de eerste zoveel maanden minder. Hier trappen veel mensen in. Denk maar aan het volgende voorbeeld: provider X vraagt de eerste zes maanden slechts de helft van de abonnementskosten. Na deze zes maanden verdubbelen je kosten dus ineens. Als je inmiddels gewend bent aan het betalen van de helft, is het volle bedrag plotseling een enorme hoeveelheid geld.

Overstappen
Op de websites van de internetproviders staan vaak aantrekkelijke kortingen die voor een langere periode gelden. Maar als jouw internet het niet goed doet, of de ontvangst van je tv is niet naar behoren, begint de ellende. Zie maar eens geld terug te krijgen of zonder problemen over te stappen naar een concurrent. Dit duurt tijd en geld en kost veel frustratie. Waar je ook woont.

Research
Zorg dus dat je goed voorbereid bent voordat je een webaanbieding daadwerkelijk omzet in een aankoop. Welke provider je ook kiest, je wilt zeker weten dat het allemaal werkt. Hier zijn fora en gebruikerservaringen een uitstekende bron voor. Geld besparen is leuk, maar je wilt wel kwaliteit in huis hebben!

Over de Auteur

Het komt bijna niet meer voor dat mensen geen mobiele telefoon hebben. Je gsm is het verlengde van je hand geworden, dus dan wil je ook wel met een mooi toestel voor de dag komen. En wat te denken van een prepaid internet iPad? Zorg dus dat je op de hoogte blijft van de laatste gsm aanbiedingen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[197 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[89 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo