FB pix Waarom een sim only abonnement een goed idee is - Artikelpost

Waarom een sim only abonnement een goed idee is

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 967 | Aantal woorden: 417 | Datum: | 0 commentaar

Waarom zou je een sim only abonnement nemen?

Veel mensen hebben tegenwoordig een smartphone. Het is ook een super handig apparaat natuurlijk. Je kunt er mee bellen, internetten, gebruiken als agenda en sociale contacten onderhouden via whatsapp of facebook. De nieuwste modellen smartphones vliegen je dan ook om je oren. Bijna elke paar maanden komt er wel een nieuw model uit. Natuurlijk enorm leuk voor de gadget freaks, maar niet iedereen wil altijd maar een nieuwe telefoon.

Misschien heb jij nog wel een smartphone van een paar jaar geleden, die verder nog prima functioneert. Misschien is een sim only abonnement dan wel iets voor jou. Je wilt gebruik maken van alle functies van de telefoon, maar je geeft er niet zo heel veel om als het 10% sneller of mooier is.

Met een sim only abonnement kun je gewoon voordelig bellen met de telefoon. Als je ervoor kiest om een internet sim only abonnement af te sluiten, dan kun je ook facebooken, whatsappen en internetten met de telefoon. Allemaal een stuk voordeliger dan dat je een combinatie abonnement zou nemen. Alhoewel er soms bijstaat dat de telefoon gratis is, betaal je hier uiteindelijk toch voor. Dus wil heb jij een telefoon of smartphone die nog goed functioneert, en wil je wat besparen? Sim only is zeker iets voor jou..

Bijkomend voordeel is dat bij sommige sim only abonnement er ook maar een maand opzegtermijn is. Ben je het dus zat? Dan zeg je gewoon je abonnement op, en volgende maand ben je er van af. Dit kan uitkomest bieden als je bijvoorbeeld toch over wilt stappen op een combinatie abonnement. Natuurlijk is de keuze hiervoor helemaal aan jezelf.

Met de abonnementen kun je vaak kiezen uit verschillende bundels. Je kunt kiezen voor veel belminuten of smsjes, tegenwoordig hebben de providers ook datalimieten voor het internet ingesteld. Niks om je zorgen over te maken, want je kunt meer dan voldoende inkopen om alles op het internet te doen wat je maar wilt.

Via de website http://simonlyonbeperktinternet.com kun je nog veel meer informatie over dit onderwerp vinden, en heel gemakkelijk kiezen voor abonnement dat het beste bij jou past. Over de Auteur

Enthousiast over sim only abonnementen, omdat dit een zeer voordelige keuze kan zijn voor iedereen met een smatphone.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo