FB pix Waarom nemen mensen KPN prepaid internet? - Artikelpost

Waarom nemen mensen KPN prepaid internet?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1136 | Aantal woorden: 306 | Datum: | 0 commentaar

Met prepaid mobiel internet betaal je alleen voor wat je doet. En met mobiel internet houdt dat dus in dat je kunt surfen, mailen en downloaden zoveel je wilt. Dus met zowel KPN prepaid internet als prepaid mobiel internet van andere providers kun je dat ook. Met als voordeel dat je kunt opwaarderen wanneer je meer wilt internetten en niet maandelijks vastzit aan kosten waar je misschien niet altijd iets mee doet.

In het buitenland te duur
Wanneer je op vakantie je mailtjes op je mobiel checkt, betaal je je een ongeluk. Veel mensen kiezen er daardoor voor om hun internet niet te gebruiken in het buitenland. Dus als jij een paar weken lekker weg bent, betaal je voor een dienst die je niet gebruikt! Lekker dan. Met prepaid mobiel internet is dit niet het geval. Je betaalt alleen voor wat je daadwerkelijk gebruikt!

Ook voor de iPad is dit een oplossing. Gebruik je je iPad alleen in de trein? Dan heb je echt geen abonnement nodig. Een prepaid internet iPad doet het net zo goed en je zit nergens aan vast.  Natuurlijk kun je altijd nog besluiten om een abonnement te nemen wanneer blijkt dat je wel erg vaak moet opwaarderen… maar in dat opzicht is prepaid dus gewoon een welkome kennismaking gebleken. Er zijn natuurlijk ook wel voordelen aan een abonnementje, maar dit hangt echt helemaal af van je internetgebruik. Dus waarom de boel niet eerst ontdekken met prepaid?

Over de Auteur

Het komt bijna niet meer voor dat mensen geen mobiele telefoon hebben. Je gsm is het verlengde van je hand geworden, dus dan wil je ook wel met een mooi toestel voor de dag komen. En wat te denken van een prepaid internet iPad? Zorg dus dat je op de hoogte blijft van de laatste gsm aanbiedingen!

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo