Wat maakt de iPhone 11 zo speciaal? - Artikelpost

Wat maakt de iPhone 11 zo speciaal?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 185 | Aantal woorden: 831 | Datum: | 0 commentaar

De Apple iPhone 11 is op 10 september 2019 gelanceerd. Deze telefoon was een van de nieuwste in een serie modellen van het bekende merk. De iPhone 11 maakt deel uit van de dertiende generatie van de iPhone en is de opvolger van de iPhone XR. In dit artikel geef ik een aantal voordelen van de iPhone 11 aan.

 

Geschiedenis

Allereerst staat Apple bekend om zijn elektronische apparaten zoals de Macintosh-computers, de iPod, de iPad en het onderwerp van deze tekst: de iPhone. Het bedrijf weet dat consumenten verschillend koopgedrag hebben. Daarom verkocht Apple in september bijvoorbeeld vier verschillende modellen van de iPhone: iPhone 11, iPhone 11 Pro, iPhone SE en iPhone XR. De modellen worden regelmatig geüpdatet naar nieuwere versies. Dit is een van de grote voordelen van een iPhone ten opzichte van een Android-apparaat. Hier komt ook nog eens bij dat je bij een nieuwe iPhone natuurlijk ook weer gaat kijken naar hoesjes iphone. Dit blijft toch wel een hoogtepunt, want het geeft een bepaalde uitstraling aan je toestel.

 

Wat is er anders?

Wat ik als schrijver leuk vind aan de iPhone 11, zijn de wijzigingen die zijn aangebracht ten opzichte van eerdere iPhones. De iPhone 11 heeft een verbeterde TrueDepth-camera gekregen met een 12MP camera. Dit was eerst een 7MP camera. De camera heeft groothoekondersteuning, wat ervoor zorgt dat je de kijkhoek kunt vergroten en nog meer mensen op de foto kunt passen. De nieuwe camera kan videobeelden opnemen in 4K en daarnaast ook in slow motion. Ondanks de verbeterde camera is het grootste voordeel van deze iPhone 11 de processor. De iPhone 11 is uitgerust met een 20% snellere A13 Bionic-processor. Met behulp van 4GB werkgeheugen in plaats van 3GB kan deze processor zwaardere taken sneller uitvoeren. De iPhone 11 heeft een uitstekende accuduur dankzij de energiezuinigere A13 processor en een iets grotere accu. De iPhone 11 is ook een geschikt toestel voor iphone hoesjes. Zo zijn kan je verschillende kleuren hoesjes kiezen en deze omwisselen. Terwijl een zwart hoesje heel zakelijk staat, geeft een kleurig hoesje een heel vrolijk gevoel. Het is per persoon anders waar de voorkeur naar uit gaat.

 Over de Auteur

Telecom is dé trend van 2021. Ik help je graag de juiste keuze maken bij het kiezen van een nieuwe mobiele telefoon. 

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[367 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[149 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo