Welk Galaxy S3 Abonnement Moet Ik Nemen? - Artikelpost

Welk Galaxy S3 Abonnement Moet Ik Nemen?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 669 | Aantal woorden: 870 | Datum: | 0 commentaar

Als je van plan bent om een nieuwe telefoon aan te schaffen, dan wil je natuurlijk niet te veel betalen. Je wilt een goede en moderne telefoon, die je voor een goede prijs kunt kopen. Als de Galaxy S3 je interesse gewekt heeft, dan heb je een goede keuze gemaakt. Een goedkoop galaxy s3 abonnement is dan waar je naar opzoek bent. In dit bericht lees je meer over de Galaxy S3. Ik vertel je wat je precies met de telefoon kunt, en waarom de telefoon beter is dan de iphone 5.

Goed Uit Alle Tests

Bijna alle tests geven aan dat de Galaxy S3 een erg goede telefoon is. Van veel andere telefoons komt de S3 er als een winnaar uit. Bijvoorbeeld in de test tegen de iphone 5 is de Samsung een stuk sterker. Een groot pluspunt dat de Samsung heeft, is de batterij. Deze is erg verbeterd ten opzichte van zijn voorganger. Bijna iedereen die deze telefoon in zijn bezit heeft, is erg tevreden over de batterij. Je kunt namelijk gemakkelijk een dag doen met de batterij van de Samsung Galaxy S3. Dat is bij andere telefoons nog wel eens anders. Sommige gebruikers melden zelfs dat ze 2 dagen gebruik maken van de telefoon voordat deze opgeladen moet worden. Iets wat een groot pluspunt is van de Samsung.

Wat Voor Abonnement Neem Ik? 

Bij het afsluiten van een samsung galaxy s3 abonnement moet je goed opletten wat je precies krijgen. Goedkoop is namelijk niet altijd de beste keuze. Let er bijvoorbeeld op of het een 1 jarig contract is of een 2 jarig contract. Misschien wil jij over een jaar wel een ander abonnement afsluiten. Dat zal dan niet gaan door de keuze die je nu maakt. Ook erg belangrijk is het om te kijken hoeveel data je gebruiken kunt. Er wordt namelijk veel gebruik van het internet gemaakt met deze telefoon. Als jij maar erg weinig internet tot je beschikking hebt, zul je moeten bijbetalen aan het einde van de maand. Zonde toch? Kijk ook goed of je nog moet bijbetalen voor je Galaxy S3. Bij sommige abonnementen krijg je de telefoon gratis, bij andere moet je een bijdrage doen. Vergelijk dus verschillende aanbieders en kijk wat uiteindelijk het meest voordelig voor jouw situatie is.

Neem Voldoende Internet

Je kunt door de velen apps altijd wel iets leuks doen met je Samsung S3. Een spelletje of iets opzoeken op internet bijvoorbeeld. Het nadeel hiervan is dat dit allemaal data (internet) verbruikt. Het is dus de bedoeling dat je voldoende data bij je abonnement hebt zitten om optimaal gebruik van de telefoon te kunnen maken. Voor veel gebruikers is ongeveer 500MB per maand meer dan genoeg. Dat komt neer op ongeveer 17 MB per dag. Voor het gebruik van Facebook, Whatsapp en andere dingen is dit meer dan voldoende. Ben jij iemand die veel gebruik maakt van het internet op je telefoon? Dan is het waarschijnlijk een beter idee om 1GB of zelfs 1,5GB data per maand in te kopen. Achteraf bijbetalen is namelijk veel duurder dan vooraf inkopen!Over de Auteur

Schrijft graag over Android telefoons.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst. Commentaar gesloten.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[350 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[121 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo