Zakelijke sim only abonnementen - Artikelpost

Zakelijke sim only abonnementen

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 533 | Aantal woorden: 654 | Datum: | 0 commentaar

 

Niet alleen particulieren, maar ook mensen uit het zakenleven hebben nood aan zogenaamde sim only abonnementen. Deze vaststelling heeft de provider Hollandsnieuwe doen besluiten om zich ook op deze markt te richten. Eerder konden particulieren bij Hollandsnieuwe reeds terecht voor sim only abonnementen, maar nu kunnen ook zakelijke klanten dus bij deze provider terecht.

We kunnen zomaar stellen dat sim only abonnementen nooit eerder zo populair waren als tegenwoordig. Dat heeft ongetwijfeld te maken met de hoge maandelijkse lasten die verbonden zijn aan de zogenaamde bundel abonnementen. Nu de economie in behoorlijk zwaar weer verkeert is het voor veel mensen en bedrijven belangrijk geworden om de maandelijkse lasten van hun noodzakelijke diensten zoveel mogelijk te verlagen. Het spreekt voor zich dat ook telefonie daar een onderdeel van vormt. Een onderzoek dat werd uitgevoerd door
Simonlypro.nl bracht recent nog aan het licht dat de kosten bij een sim only abonnement veel lager liggen dan bij een bundel waarbij u wordt voorzien van een bijbehorend toestel.

 
Hollandsnieuwe
We kunnen naar aanleiding van bovenstaande dus eigenlijk alleen maar stellen dat de provider Hollandsnieuwe op een goede manier inspeelt op een actuele trend. Door er voor te kiezen om sim only abonnementen aan te bieden kiest de dochter van Vodafone duidelijk voor een bepaalde doelgroep, namelijk consumenten en bedrijven die over een beperkt budget beschikken, maar wel grote eisen hebben. Dit heeft er voor gezorgd dat de voorbije jaren heel wat klanten naar Hollandsnieuwe zijn overgestapt. Nu worden de diensten van deze provider dus ook toegankelijk voor de zakelijke markt.

 
Zakelijk online
Een belangrijk onderdeel van de sim only abonnementen van Hollandsnieuwe gaat schuil in de ondersteuning van mobiel internet. Met een beperkt budget beschikt u bij deze provider namelijk reeds over de mogelijkheid om een zogenaamde mb-bundel af te sluiten. Deze mb-bundel is een voordelig sim only abonnement waarbij u de beschikking heeft over mobiel internet. Dat is interessant, vooral omdat dergelijke voordelige abonnementen met mobiel internet nog niet zo vaak voorkomen. De beheerder van Simonlymetinternet.nl is dan ook zeer formeel en stelt dat Hollandsnieuwe hiermee ongetwijfeld een belangrijke slag zal slaan.


Opvallend
Wanneer ook u geïnteresseerd bent in een dergelijk sim only abonnement zal het u goed doen om te weten dat dit reeds mogelijk is voor een kostprijs vanaf 8 euro per maand. Daarnaast beschikken klanten van Hollandsnieuwe over de mogelijkheid om te kiezen tussen een contract met een looptijd van één of met een looptijd van twee jaar. Heeft u nood aan mobiel internet, dan betaalt u een beperkte kostprijs van 10 euro per maand. Voor deze prijs beschikt u over een maximaal verbruik van 500MB per maand. Volgens de expert van de website Simonlymetinternet.nl is een dergelijk abonnement zeer interessant voor bijvoorbeeld ZZP’ers. Kunt u het niet redden met uw gewone bundel, dan is het namelijk zeer voordelig mogelijk om extra MB's bij te kopen. 

Over de Auteur

Simonlymetinternet.nl is een onafhankelijke website, die sim only abonnementen met mobiel internet onderling vergelijkt. Zo probeert de website de gebruiker zo goed mogelijk te adviseren.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
ComputerComputer

Artikel KenwoordenTop Auteurs

gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
Niels78
[354 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[147 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[122 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed
Sjoerd de Groen
[73 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo