FB pix Zappen gaat langzamer met internet en tv - Artikelpost

Zappen gaat langzamer met internet en tv

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1237 | Aantal woorden: 317 | Datum: | 0 commentaar

Zappen is namelijk een stuk langzamer geworden sinds de komst van digitale tv, in dit geval in de vorm van internet en tv. Je kent het vast wel, terwijl je met de afstandsbediening langs de kanalen zapt, zie je ineens iets wat mogelijk interessant kan zijn. Maar je hebt al door gezapt en bent dus bij de volgende zender. Snel terug! Dat kun je dus vergeten. Met digitale tv gaat dat niet snel. Je moet wachten. En dat kan lang duren voor televisie begrippen. Als je eenmaal bij het kanaal bent terug gekomen, heb je al gemist wat je wilde zien. Frustrerend!

Een ander nadeel moet toch wel zijn dat je ineens met verschillende afstandsbedieningen moet werken. Elke digitale box heeft namelijk een eigen afstandsbediening, en je had er al eentje van je televisie. Lekker het geluid hoger en lager zetten met de ene remote control en de kanalen zoeken doe je met de andere remote. Maar als je teletekst wilt kijken? Dat gaat ineens traag en zeer ongemakkelijk met de nieuwe zap van de digitale box. Tja, dan kunnen we wel op internet gaan kijken, maar teletekst is leuk! En handig, het is niet voor niets de televisievariant van een krant.

Natuurlijk heeft digitale tv een heleboel voordelen te bieden. Maar we mogen best een keer stil staan bij de nadelen! Je betaalt er namelijk behoorlijk voor, en dan wil je niet bedrogen uitkomen. Er zijn uiteraard grotere problemen dan zappen en geduld en teletekst, maar voor sommige mensen is het wel degelijk goed om te weten.

Over de Auteur

Met Internet en TV maak je inderdaad gebruik van zowel internet als televisie. Maar dat is dan wel digitale tv! Dat staat gelijk aan meer zenders, topkwaliteit beeld en alles naar eigen smaak ingericht. Het enige wat je nodig hebt, is internet van KPN.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[204 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[102 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo