FB pix Zou dit de Samsung Galaxy S 4 zijn? - Artikelpost

Zou dit de Samsung Galaxy S 4 zijn?

PDF versie | Print Versie | Html Versie Auteur: | Via Artikel Post
Gezien: 1179 | Aantal woorden: 555 | Datum: | 0 commentaar

Onlangs zijn er een aantal foto's verschenen op een Chinese forum, welke bekend staat als Sammy Hub, van wat mogelijk de Galaxy S4 zou zijn.

Het toestel wordt gekenmerkt als de GT-I9502 en lijkt erg veel op zijn voorganger, de Samsung Galaxy S3. Screenshots van een AnTuTu hardware test / benchmark laten zien dat de opvolger van de Galaxy S4 zou beschikken over een zeer snelle quad-core 1,8GHz processor, een 13 megapixel camera, 2GB RAM geheugen en een 5 inch 1080p scherm. De telefoon op de afbeelding lijkt ook inderdaad een 5 inch scherm te hebben.

De Samsung Galaxy S4 wordt 14 maart tentoongesteld in New York gedurende het Unpacked event van Samsung. Ook volgens eerdere geruchten zou de nieuwe smartphone beschikken over onder andere een 5 inch scherm: het zou dus goed kunnen zijn dat het toestel op de afbeelding inderdaad een Galaxy S4 is.

Samsung Galaxy S4 geruchten

Samsung's nieuwste krachtpatser zou volgens de bovenstaande benchmark test beschikken over een quad-core processor. Volgens eerdere geruchten zou Samsung de Galaxy S4 uitrusten met een Exynos 5 Octa processor. Dit is echter zeer onwaarschijnlijk, gezien het feit dat de meeste huidige smartphones beschikken over een quad-core processor. Het zou waarschijnlijker zijn wanneer we pas vanaf eind 2013 / begin 2014 Octo-core processor smartphones zien.

Ook zou de Galaxy S4 beschikken over een 4,99 inch Super AMOLED Full HD display met een resolutie van 1920 x 1080. Wanneer je dit omrekent houdt dit in dat het scherm 445 PPI heeft: erg scherp dus. Aan de voorkant zou de telefoon volgens de benchmark beschikken over een 2 megepixel camera waarmee er ook HD video's gemaakt kunnen worden.

Hoe duur zal de Galaxy S4 zijn?

Tot zover heeft Samsung nog niets laten weten over de prijzen van de Samsung Galaxy S4. Ook zijn er verder geen prijzen / abonnementsprijzen uitgelekt.

De Samsung Galaxy S3 kostte € 620,- toen deze een jaar geleden uit kwam. Omdat de meeste high-end telefoons vaak niet duurder zijn dan € 650 (wanneer deze net verkrijgbaar zijn), kunnen we uitgaan dat ook de Galaxy S4 niet veel duurder zal zijn dan zijn voorganger. Via Toptienmobiel.nl zullen de Galaxy S4 abonnementen verkrijgbaar zijn zodra het toestel verkrijgbaar is.

Wanneer is de Galaxy S4 verkrijgbaar?

Over het algemeen zijn de Galaxy telefoons en alle Samsung telefoons in het algemeen een maand na de introductie verkrijgbaar op de markt. Toen de voorganger van de Galaxy S4 een jaar geleden werd geïntroduceerd, was deze een maand later verkrijgbaar in Nederland. Hoogstwaarschijnlijk zal de Galaxy S4 begin / midden april verkrijgbaar zijn.

De telefoon zal niet verbonden zijn aan één specifieke provider. De Galaxy S4 zal verkrijgbaar zijn via alle (online) telecom shops en providers, waaronder T-Mobile, Vodafone en Telfort.Over de Auteur

Toptienmobiel.nl biedt de scherpste en goedkoopste mobiele abonnementen aan.

Gerelateerde artikelen


- deel dit artikel met anderen


Beoordeling: Nog niet beoordeeld
Login om te stemmen

Commentaar RSS

Geen commentaar geplaatst.

Commentaar toevoegen

Je hebt geen toestemming om commentaar te geven. Als je inlogt dan mag je misschien wel commentaar toevoegen.
BoekenBoeken

Artikel KenwoordenTop Auteurs

Niels78
[393 geplaatste Artikelen] feed
gerardkempers
[393 geplaatste Artikelen] feed
BrianA
[206 geplaatste Artikelen] feed
Janwillemhar1990
[186 geplaatste Artikelen] feed
sannevermeulen
[150 geplaatste Artikelen] feed
Posterwinkel
[123 geplaatste Artikelen] feed
artikelplaatsen
[113 geplaatste Artikelen] feed
Admin
[104 geplaatste Artikelen] feed
LoraineQuel
[76 geplaatste Artikelen] feed
Relatiegeschenken Gullegever.nl
[75 geplaatste Artikelen] feed


artikelpost logo